Ranchstay Canada, 4 uger.

Følgende rejse rapport er skrevet af en GoXplore deltager fra et andet land og er automatisk oversat. Teksten kan derfor lyde lidt anderledes end normalt.

Hvordan formår du at opsummere fire fantastiske uger? Jeg vil give det en chance.

Mit eventyr begyndte den 18. juli 2016, da jeg satte mig på flyet til Edmonton med mellemlanding og flyskifte på Island. I alt var flyvetiden omkring ni timer, og der var mange tanker, der snurrede i den tid, sammen med nervøsitet og forventning. At det, jeg længtes så meget efter, faktisk var ved at ske.

Da jeg var der mødte jeg min værtsfamilie og fik en meget varm og venlig velkomst.

Mit første indtryk af Edmonton og Smoky Lake, hvor jeg boede, var, at det var ret lig Sverige. Voldtægten blomstrede, det var omtrent samme temperatur som derhjemme og meget søde mennesker.

Blandt de første ting, jeg gjorde i Canada, var at tage på en roadtrip til Rockies, hvilket var en utrolig stærk oplevelse. Vi blev der i to dage for at vandre i bjergene, sejle i kano og spise godt.

Mine gøremål på gården var meget varierede, hvilket jeg satte stor pris på, da jeg fik prøvet alt muligt. Jeg kom til at luge, vande, slå græs, høste grøntsager og frugt, være med til at lave vin, designe og plante en gruppe stauder, bage, lave mad, lave pesto og mange andre sjove ting. Samtidig med at jeg hovedsageligt kom til at opleve den canadiske kultur i weekenderne, hvor der altid skete noget sjovt. Nogle gange gik vi til det lokale marked for at sælge grøntsager og frugter fra gården i et par timer. Vi var blandt andet til rodeo, nedrivningsderby, hesteskokonkurrence med slipsfest, parade og Fringe festivalen i Edmonton, som var en festival med masser af musik, teater og mad.

Disse fire uger gik meget hurtigt og er noget, jeg aldrig vil glemme, jeg er så taknemmelig for denne mulighed. Jeg har udvidet min horisont, fået nye perspektiver på livet, fået nye venner og vil bare blive ved med at rejse for at se verden og alt den har at byde på.

Rejse rapport fra 2016 (Oversat)

Vil du prøve noget lignede?! Denne rejserapport er fra Ranch Homestay Canada.

Hjem » Rejsebrev » Ranchstay Canada » 4 uger.

Siste nyhed: Danske lægers vaccinationsservice