Tilmelding Frivillig Sri Lanka (Galle)

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mitt navn er Linda og jeg er ansvarlig for Frivillig Sri Lanka (Galle), så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Det går godt her! Der har været så meget nyt at se og opleve, det synes jeg er super spændende. Indtil videre synes jeg, at det projekt, jeg er frivillig på, har gjort mest indtryk, jeg synes det er så dejligt at se, hvor ivrige og villige damerne er til at lære, og hvor meget potentiale de har for at lære engelsk og blive mere selvsikre!

Vera Frivillig Sri Lanka (Galle)Oversat

Hjem » Land » Sri Lanka » Frivillig Sri Lanka (Galle) » Tilmelding Frivillig Sri Lanka (Galle)

Katrin L bestilte Ranch Homestay Canada. Noe for deg?!