Tilmelding Frivillig Sri Lanka (Galle)

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mitt navn er Linda og jeg er ansvarlig for Frivillig Sri Lanka (Galle), så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Jeg har det helt fantastisk i Sri Lanka! Jeg var i børnehave i sidste uge, og det var meget hyggeligt. Børnene var så glade og smukke! I denne uge er det kvinders empowerment. Kvinderne er meget søde og taknemmelige, og det er meget givende! Hvis jeg kun skulle vælge ét projekt, tror jeg, det skulle være dette!

Caroline Frivillig Sri Lanka (Galle)Oversat

Hjem » Land » Sri Lanka » Frivillig Sri Lanka (Galle) » Tilmelding Frivillig Sri Lanka (Galle)

Cecilie P bestilte Wildlife Habitat Australia. Noe for deg?!