Tilmelding Living with Orphaned Rhinos

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mit navn er Linda og jeg er ansvarlig for Living with Orphaned Rhinos, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Dette sted drives ikke som en "kælezoo", men med ét mål for øje; at forberede næsehornene til et liv i naturen. Vi må derfor ikke have mere end nødvendigt kontakt med dem, for at undgå at de vænner sig til mennesker. De mennesker, der driver stedet og personalet her, er dygtige og bekymrer sig oprigtigt om dyrene. Det er en stor oplevelse at deltage i og observere, hvad de gør for en dyreart, der er stærkt truet.

Marit N. Living with Orphaned RhinosOversat

Hjem » Land » Sydafrika » Living with Orphaned Rhinos » Tilmelding Living with Orphaned Rhinos

Magnus L bestilte Work & Travel New Zealand All Set. Noe for deg?!