Tilmelding Work & Travel New Zealand

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mitt navn er Linda og jeg er ansvarlig for Work & Travel New Zealand, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Det er fantastisk, at der er organisationer som denne, der hjælper med at organisere sådanne revolutionære oplevelser. Så mange tak! Du vil aldrig glemme noget som dette. Tanken er, at dette ville være et stenkast til Australien, hvor der stadig er et ubrugt arbejdsferievisum :)

Janna Work & Travel New ZealandOversat

Hjem » Land » New Zealand » Work & Travel New Zealand » Tilmelding Work & Travel New Zealand

Katrin L bestilte Ranch Homestay Canada. Noe for deg?!