Tilmelding Work & Travel New Zealand

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mitt navn er Linda og jeg er ansvarlig for Work & Travel New Zealand, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Det er helt fantastisk at være her, jeg blev i landet med et andet visum. Mange tak for det, GoXplorella! Jeg ville næppe nogensinde være gået, hvis jeg ikke var stødt på din artikel online. Det er virkelig sjovt, hvordan det er sket. Jeg kan huske, da jeg engang troede, at jeg aldrig ville kunne bo i udlandet – og her er vi nu igennem mange tilfældigheder. Fantastisk! Vinderfølelse!

Heidi Work & Travel New ZealandOversat

Hjem » Land » New Zealand » Work & Travel New Zealand » Tilmelding Work & Travel New Zealand

Camilla H bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!