Tilmelding Frivillig Bali

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mit navn er Linda og jeg er ansvarlig for Frivillig Bali, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

At tage til Bali er det bedste valg, jeg har truffet for mig selv! At rejse alene som frivillig er noget jeg varmt kan anbefale. Man lærer andre hurtigere at kende, end hvis man rejser med en ven, og jeg kan sige, at jeg har fået nye gode venner fra hele verden! Det har været nogle lærerige og skønne måneder på Bali, og jeg har rejst rundt og set så meget både med venner og familie, der kom på besøg. Jeg vil helt sikkert vende tilbage til Bali!

Sofie Frivillig BaliOversat

Hjem » Land » Bali » Frivillig Bali » Tilmelding Frivillig Bali

Siste nyhed: Kuffert vs. rygsæk