Tilmelding Frivillig Sri Lanka

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mitt navn er Linda og jeg er ansvarlig for Frivillig Sri Lanka , så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Det mest imponerende er måske børnene, og hvor meget tillid de har til mig. De er meget søde og vil gerne lære, men hvordan de stoler på mig som lærer er virkelig fascinerende og fremhæver virkelig det ansvar, jeg har her som lærer, og driver mig til at ville gøre et godt stykke arbejde!

Jenny Frivillig Sri Lanka Oversat

Hjem » Land » Sri Lanka » Frivillig Sri Lanka » Tilmelding Frivillig Sri Lanka

Siste nyhed: Praktik i udlandet som Veterinærsygeplejeske