Tilmelding Ranch Homestay Canada

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mitt navn er Linda og jeg er ansvarlig for Ranch Homestay Canada, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Jeg rejste til gården tidligt en morgen og deltog i morgenmaden med de andre deltagere og gæster. Store smil og højlydte samtaler gjorde det klart, at dette var et sted med en god, afslappet atmosfære. Efter morgenmaden vandrede jeg rundt med gårdens "wrangler" (Hilary som var hesteleder og ejer) og hilste på de heste de havde.

Siril Ranch Homestay CanadaOversat

Hjem » Land » Canada » Ranch Homestay Canada » Tilmelding Ranch Homestay Canada

Christian H bestilte Work & Travel New Zealand. Noe for deg?!