Tilmelding Shark & Marine Conservation

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mitt navn er Linda og jeg er ansvarlig for Shark & Marine Conservation, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Jeg har det fantastisk! Ugerne er gået alt for hurtigt. Hvis jeg skulle vælge én ting, ville det helt sikkert være folkene her, både dem, der arbejder her, og alle de frivillige. Vi har haft op mod 16 frivillige i de sidste to uger, og der har ikke været så mange frivillige her på samme tid i to år. Især ikke så mange piger, som der er nu. Gruppen har fundet meget til fælles, og de mennesker, der arbejder her, har arrangeret ting for os, såsom at tage på stranden, rejse til Hermanus og vandre til toppen. Det har været ret svært at finde på tingene på egen hånd, da der ikke er bus eller uber og taxa, men på den anden side har det kun gjort gruppen mere sammenhængende. Så utrolig glad for, at jeg gik her!

Emilie Shark & Marine ConservationOversat

Hjem » Land » Sydafrika » Shark & Marine Conservation » Tilmelding Shark & Marine Conservation

Christian H bestilte Work & Travel New Zealand. Noe for deg?!