Tilmelding Viva Cuba

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mit navn er Linda og jeg er ansvarlig for Viva Cuba, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Havana er virkelig en spændende by med en fantastisk stemning. Overalt hvor man drejede og snoede sig så man noget nyt, og på trods af at jeg har gået den samme gade flere gange før, fandt jeg nye detaljer og nye ting at se på og blive fascineret af!

Camilla Viva CubaOversat

Hjem » Land » Cuba » Viva Cuba » Tilmelding Viva Cuba

Siste nyhed: Kuffert vs. rygsæk