1. Frivillig arbeid Vic Falls 2. Frivillige hos Victoria Falls 3. Safari bil Vic Falls 4. Frivillig arbeid Vic Falls 5. Frivillig arbeid med løver Vic Falls 6. Magiske Vic Falls

Frivilligt arbejde ved Victoria Falls i Zimbabwe

At arbejde frivilligt med løver ved Victoria Falls er magisk! Forestil dig at vågne op til løvens brøl, tilbringe dagen med frivilligt arbejde for løverne og derefter tage på whitewater rafting på Zambezi-floden. Du vil ikke fortryde det!

Læs mere

Victoria Falls

Frivilligt arbejde med dyr i Afrika er en af de mest givende eventyr, du kan opleve. Du får ikke kun mulighed for at opleve og arbejde praktisk med nogle af verdens mest eksotiske vilde dyr som løver, hyæner, strudse og mere, men du får også gøre det omgivet af natur og på en af de mest betagende destinationer, Victoria Falls, Zimbabwe.

At drive et naturreservat er et 365 dages arbejde om året. Vores dyr kræver daglig pleje og vedligeholdelse for at sikre den højeste standard for velfærd. Som frivillig hos os vil du blive en del af et team af dedikerede mennesker og dyr, der gør en forskel og spreder budskabet om bevaring. Når du ikke passer dyrene eller beriger dem, vil du deltage i gåture, samtaler, forskningsaktiviteter og kørsler i vores naturreservat sammen med vores erfarne naturbevarings- og forskningschef og hjælpe med at administrere, genoprette og beskytte reservatet.

Hvem kan deltage?

Du skal være fyldt 18 år og det er vigtigt, at du kan lide dyr og ikke er bange for at arbejde hårdt. Da du vil arbejde med vilde dyr, er det vigtigt, at du er fleksibel, da ingen dage er ens og dyrenes behov kommer altid først. Du skal være villig til at følge reglerne på projektet, for både din og dyrenes sikkerhed og det er også vigtigt at have gode engelskkundskaber.

Hurtige fakta om Victoria Falls
Alder18 år
KvalifikationerØnsket om at arbejde med mennesker og dyr
LængdeFra 2 til 12 uger
AnkomstVictoria Falls
Betalt arbejdeNej-frivilligt
Nærkontakt med dyrJa
Antal deltagere15 stk
Burde bestillesmindst en måned inden afrejse, gerne mere
StartdatoSe under start datoer længere nede
Frivilligt arbejdeFrivilligt arbejde med dyrLøverNærkontakt med dyrArbejd med dyr
Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål
At være frivillig i Victoria Falls betyder at se rovdyr på så tæt hold, at man ellers aldrig ville tro det var muligt - hver dag, flere gange om dagen. Nogle smukkere dyr er sjældne syn. Utroligt, hvor interessant noget så ensformigt kan blive. Efter to uger kunne jeg stadig ikke få nok. Det var så kort et ophold.

Kristine Victoria FallsOversat

Projektet

Vi er stolte af plejen og vedligeholdelsen af vores reddede vilde dyr og stræber efter at opretholde den højeste standard for velfærd. Vores mål er at hjælpe med redning og rehabilitering af forældreløse og sårede dyr samt at tilbyde et evigt hjem i vores fristed for vilde dyr, der ikke kan overleve i naturen eller er genstand for konflikter mellem mennesker og vilde dyr.

Vores dyr fungerer som ambassadører for forskellige bevarings- og samfundsinitiativer ved at hjælpe os med at sprede budskabet om bevaring gennem uddannelse og eksponering. Vi er dedikerede til at bevare og vedligeholde det private vildtreservat, hvor vores projekt er baseret. Overvåge og administrere dets flora og fauna, bekæmpe krybskytteri og indsamle data. Alle vores aktiviteter har specifikke mål for at sikre, at vi leverer en sikker miljø for vores dyr i centret såvel som et sundt, mangfoldigt økosystem inden for vores reservat.

Dette projekt er baseret på 2000 hektar vildmark, der ejes af Zimbabwes regering og er dedikeret til at beskytte dyr og natur. Desværre havde dette engang beskyttede land mistet sit formål og var i en hurtig nedgangstilstand. Projektet fokuserer på at rehabiliterer dette område og beholde det som et fristed for vilde dyr. Intet naturbevaringsarbejde er komplet uden vækst og udvikling af samfundene omkring de områder, vi arbejder i.

Her er nogle af de aktiviteter, du kan forvente at deltage i:

Bliv en del af vores indsats for at pleje og bevare vilde dyr på et privat vildtreservat i Victoria Falls, et af verdens syv naturlige vidundere. Oplev unikke og uforglemmelige møder med vores imponerende afrikanske dyr såsom løver, hyæner, strudse og en række forskellige rovfugle. Bidrag til deres daglige pleje og vedligeholdelse ved at deltage i aktiviteter såsom fodring, rengøring og adfærdsberigelse. Dyk ned i din interesse og passion for disse dyr, og lær deres individuelle personligheder og karakterer at kende og elske.

Tag del i plejen af vores rehabiliterede og redede dyr. Vi har 14 forskellige dyrearter i vores center, og du vil være med til at tage hånd om dem. Dette indebærer rengøring, fodring og berigelse af deres miljø! Du kan også følge med nogle af vores dyr på vandringer ud i naturen, hvor de kan udforske og lære at finde deres egen føde.

Overvågning af elefanters påvirkning. Elefantpopulationerne i det øvre Zambezi påvirker andre arter og vegetationen, især med den stigende menneskelige befolkning. Overvågningen indebærer sporing af elefanternes bevægelser og vurdering af vegetationen gennem fotopunkter, kvadranter og transekter. Du får mulighed for at deltage i udvalgte projekter inden for dette område sammen med vores leder for naturpleje og forskning.

Reservatforvaltning. Det er tid til at tage fat. Her hjælper du med forskellige opgaver alt efter årstiden. Det kan omfatte reparation af veje, eftersøgning af snarer, opsætning af hegn omkring træer for at beskytte dem mod elefanter, kontrolleret afbrænding og meget mere! Hver uge byder på nye opgaver.

Inden projektstart vil du få en grundig introduktion, hvor du lærer, hvad der skal gøres, og hvad der ikke skal gøres. Hele projektet er en læringsproces.

I dyreriget er ingen dag ens, men en typisk uge kan se sådan ud :Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
AM 1


Fodring og rengøring af dyreindhegninger.
Fodring og rengøring af dyreindhegninger.

Fodring og rengøring af dyreindhegninger.
Fodring og rengøring af dyreindhegninger.
Tag på en game drive i Zambezi National Park og nyd synet af dyrelivet.
Affaldsindsamling eller fremstilling af EcoBricks.
AM 2
Vildtkamera - research projekt

Fodring af løver/hyæner og rengøring af burene.
Besøg vores reddede hyæner.

Fugle studier
AM 3


Dyreberigelse
Fortsættelse

Overvågning af elefantpåvirkning
Vedligeholdelse af indhegninger.

PM 
Løveberigende projekt og se vores fantastiske løvefodring Vedligeholdelse af indhegninger. Reserve Management
Projekt for overvågning af vilde dyr

Ledig aften
Evening

Spilleaften
Ledig aften
Aften ved lejrbålet
Aftensmad på en af Vic Falls berømte restauranter (ekstra omkostning).


Lørdag
Søndag
AM
Valgfrit - Løvefodring og rengøring af indhegninger.
DAY OFF! Victoria Falls er Afrikas eventyrhovedstad, så udnyt det ved at lave bungeejump, ride på hesteryg, tage på bådkrydstogt og meget mere!
PM


TIME OFF!  Tag med på en solnedgangskrydstogt eller helikoptertur over vandfaldene.
Send denne siden til mig som PDF

Boligforhold

De frivillige bor på Fuller Forest, som ligger midt i naturen, så man får virkelig følelsen af "bush-liv" og kan høre dyrenes lyde kun få skridt væk.Om aftenen kan man nyde bålet fra kl. eget "braai" område (grillplads) internet er også tilgængeligt mod et ekstra gebyr, men husk at dækningen for dette kan variere.

Fuller Forest ligger kun 15 - 20 minutter uden for Victoria Falls, hvilket betyder, at du om aftenen og i weekenden har fleksibiliteten til at lave forskellige ting såsom bungee jumping, en tur i nationalparken, en helikoptertur over vandfaldene og meget mere . I bymidten finder du naturligvis også banker, restauranter, natklubber og butikker. For at komme til bymidten har du brug for transport, men det kan du få hjælp til på programmet.

Alle måltider; morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet i programprisen og tilberedes af personalet. Du bør købe vand på flaske under dit ophold.

Der er gratis WiFI, men det kan være ustabilt, det er Africa.

Som frivillig har du pause midt på dagen og fri søndage. Denne gang er det ikke svært at udfylde Victoria Falls. Jeg udforskede byen, var på det lokale marked, lå ved poolen i hvilelejren, så vandfaldet, tog på elefantridning, drak øl på Shoestrings (lokalt backpacker-sted), spiste middag på Boma, tog på safari, flod krydstogt og dagstur til Botswana, så de tre store – bare for at nævne nogle få. Der blev også arrangeret en tur til de lokale landsbyer for os frivillige. Der fik vi at se, hvordan folk bor i landsbyerne. Højdepunkterne var at smage den lokale ret sadza og se børnene i landsbyerne danse for os.

Victoria FallsOversat

Hvorfor Victoria Falls med GoXplore?

  • Udvid din viden og lidenskab for løver og andre afrikanske vilde dyr.
  • Du kan lære meget om den afrikanske kultur og historie.
  • Bidrag med vigtig forskning i Zambezi nationalpark
  • Lær løverne at kende, som bor på projektet
  • Fodring af løverne og rengøring af de områder, de bor i.
  • Der er masser af aktiviteter omkring de mægtige Victoria Falls.
  • Lær om konflikter mellem mennesker og vilde dyr og forsøg at finde løsninger for lokalsamfundene.
  • Du kan besøge Zambia eller Botswana på fridage.
  • At indsamle og gemme data i internationale databaser, som forskere over hele verden bruger.
  • Du får venner for livet

Visum

Du køber ved indrejsen et 30 dages forretningsvisum . Du modtager dette i lufthavnen ved ankomst. Det er vigtigt at have et gyldigt dansk pas, som er gyldigt i mindst 6 måneder. efter hjemkomst til Danmark igen, samt mindst to blanke sider i passet.

Der findes to versioner af dette visum.  Et til  USD 30 (enkelt indrejse) og et andet til  USD 45 (dobbelt indrejse). Vi anbefaler dig meget at købe dobbelt entry, da der på nogle af turene krydses grænser og der derfor skal have visum til at komme retur ind igen. Det er vigtigt, at du har dette beløb kontant med hjemmefra. Det er ikke muligt at betale med kort eller anden valuta. 

Hvis du skal arbejde som frivillig i mere end 4 uger, skal du desuden købe en arbejdstilladelse, som koster USD 500. Denne køber du efter ankomst til projektet, når de første 30 dage af forretningsvisummet er over. Du kan få hjælp til dette af medarbejderne på projektet. Vær opmærksom på at ud over visummets pris skal du også via en læge og have taget et røntgen billede af dine lunger. Dette er også for egen regning.

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Startdatoer

Victoria Falls-projektet starter alle mandage i løbet af året.

Du skal ankomme til  Victoria Falls International Airport  mellem 8-19 ( De fleste fly lander lige rundt omkring middagstid.)  Afrejse er også altid mandag mellem 8-19 ( de fleste fly er  tidlig eftermiddag)

Du bliver hentet i lufthavnen ved ankomst og transporteret tilbage efter projektets afslutning. Det er en lille køretur på 10 minutter.

Indlogering ud over projektperioden er ikke dækket, så hvis du ønsker at tilbringe et par dage i Zimbabwe før projektet starter eller efter projektperiodens udløb, er dette for egen regning.

Tag kontakt til os hvis du ønsker vi skal tjekke om din ønskedato har plads, det gør vi gerne!

Under dit ophold på projektet har du aftener til egen disposition. Derudover har du en fridag hver uge og kan gøre, hvad du vil på denne dag. Victoria Falls er Afrikas eventyrdestination nummer 1! Nedenfor finder du nogle forskellige forslag til nogle af de oplevelser, du vil kunne tage del i:

Priser

Start dato i 2024 Pris
2 uger 14650
3 uger 19500
4 uger 24200
5 uger 28450
6 uger 32600
7 uger 36800
8 uger 40800
9 uger 44800
10 uger 48800
11 uger 52650
12 uger 56400

Bemærk at prisen kan ændre sig, og at den er fastsat i henhold til afrejsedatoen og ikke bookingdatoen. Vi anbefaler, at du venter med at bestille din flybillet, til efter du har bekræftet din plads på projektet.

Hvad er inkluderet i prisen?

Ikke inkluderet i prisen

Midler fra frivillige bidrager i høj grad til driften af projektet. Dyrebevaringsforskning er dyrt, men takket være program gebyret betalt af de frivillige, kan projekterne køres som fuldtidsbevaringsprojekter. Som frivillig bidrager du også til vedligeholdelse på gården og støtter lokalsamfundet.

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Travel reports from Victoria Falls

Read more travel reports from participants
Som frivillig har du pause midt på dagen og fri søndage. Denne gang er det ikke svært at udfylde Victoria Falls. Jeg udforskede byen, var på det lokale marked, lå ved poolen i hvilelejren, så vandfaldet, tog på elefantridning, drak øl på Shoestrings (lokalt backpacker-sted), spiste middag på Boma, tog på safari, flod krydstogt og dagstur til Botswana, så de tre store – bare for at nævne nogle få. Der blev også arrangeret en tur til de lokale landsbyer for os frivillige. Der fik vi at se, hvordan folk bor i landsbyerne. Højdepunkterne var at smage den lokale ret sadza og se børnene i landsbyerne danse for os.

Victoria FallsOversat

Aktiviteter i Zimbabwe

FAQ

Hvorfor betale for at være frivillig?

I mange tilfælde er frivillige – både hvad angår arbejdskraft og penge – den eneste grund til, at programmerne har mulighed for at fortsætte driften.
De programmer, vi tilbyder, drives ofte af ildsjæle, som virkelig brænder for det, de laver, normalt uden nogen form for statsstøtte. Når du arbejder som frivillig, får uddannelserne gratis arbejdskraft, hvilket er en stor hjælp. Men der er også en række ekstra omkostninger, der opstår i forbindelse med dit ophold, f.eks. transport, kost og logi, planlægning, information osv. Derfor betaler du en programpris til dækning af disse omkostninger. Det du betaler inkluderer også donationer til projektet og vores omkostninger i Danmark. Det meste af det, du betaler, går til vores lokale samarbejdspartnere, hvilket igen er med til at skabe flere job i de lande, hvor vi har programmer.

Hvor mange lommepenge skal jeg bruge?

Da al kost og logi er inkluderet i programprisen, behøver du ikke meget ekstra. Vi anbefaler ca. 800 kr. om ugen i projektperioden. Ønsker du at deltage i ekstra ture eller udflugter, som ikke er en del af projektet, skal du betale for disse særskilt.

Hvordan er kommunikationsmulighederne på projektet?

Der er internet i frivillighuset. Internetadgang og telefondækning kan til tider være lidt op og ned.

Skal jeg have en rejseforsikring?

Ja. Rejseforsikring er obligatorisk. GoXplore har en skræddersyet rejseforsikring , der dækker arbejde på frivillige projekter.

Skal jeg medbringe mit eget myggenet?

I Victoria Falls er der malariamyg, så myggenet er nødvendige. Det anbefales at medbringe sit eget net.

Kan jeg hæve penge i landet?

Det er minibank i Victoria Falls town, så det er mulighed for at hæve penge. Det er dog et stigende problem at de er itu eller tomme for penge så vi anbefale kraftigt at man har USD med hjemmefra. Nogle af aktiviteterne i Victoria Falls tager i mod kort (Visa). Ekstra udflugter du booker på programmet kan du betale for med kort direkte ved vores partner.

Hvilken valuta bruges i Zimbabwe?

Den lokale valutaen hedder USD (Amerikanske Dollar). Du skal derfor veksle om til USD i Danmark før afrejse og have med på rejsen. Det er vigtig at alle sedlerne er fra 2006 eller nyere og at sedlerne er så lave som mulig. (så undgå 50+100 USD sedler da de an være svære at bruge).

Skal jeg vaccineres?

Alle deltagere bør opdatere stivkrampevaccinen og få en konsultation af egen læge eller et vaccinecenter. Du vil få mere information m dette efter tilmelding.

Er det farlig at rejse til Zimbabwe?

GoXplore forholder sig i alle lande til Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Zimbabwe har ikke været på UMs liste på mange år og vi oplever situationen i landet som meget stabil. Tag gerne kontakt med os hvis du har spørgsmål angående dette.

Send denne siden til mig som PDF Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Sete programmer

← Se alle programmer du har kigget på

→ Luk liste

Ja tak, send mig mere information om disse programmer!

→ Luk liste

Hjem » Land » Zimbabwe » Victoria Falls

Erik M bestilte Internship Australia. Noe for deg?!