1. Working holiday New Zealand 2. Working New Zealand 3. Jobb New Zealand 4. New Zealand rafting 5. Surfing New Zealand 6. Work New Zealand

Garanteret job på New Zealand

Vil du være garanteret et job før afrejse? Få en 6 måneders placering i hotel eller restaurantbranchen allerede før du rejser fra Danmark. En fantastisk og ikke mindst tryg start på dit New Zealand-eventyr!

Læs mere

Work & Travel New Zealand All Set

At rejse i New Zealand er en fantastisk måde at opleve varme kilder, tropiske regnskove, kølige byer og masser af sol. Hvis du kombinerer dette med arbejde, er det den perfekte måde at udforske dette varierede land på! Og du, hvis du kan lide ekstremsport, har du helt klart valgt det rigtige land.

Hvad er fordelen ved dette program?

I modsætning til vores almindelige Work & Travel New Zealand-program er du her sikret job inden afrejse. Der er placeringer indenfor forskellige jobtyper alle i servicebranchen og det er derfor et ufravigeligt krav at du har noget erfaring i forvejen for at kunne deltage på dette program. Har du ikke det anbefaler vi dig at kigge på vores standard Work & Travel New Zealand -program.

Hospitality placering
Vi finder en lønnet stilling i 6-10 måneder til dig allerede inden du forlader Danmark. Vi anbefaler derfor, at du har mulighed for at arbejde en hel sæson, den bestemte længde varierer fra arbejdsplads til arbejdsplads. Programmet har åbent året rundt så der er både sommer og vinter placeringer. Der er dog ingen ankomst fra midt december til midt januar grundet ferie afvikling.

Vi søger ansvarlige, pålidelige og venlige personer, som har interesse i at udforske nye steder og møde nye mennesker. Hvis du kan lide at lære nye ting og er initiativrig, så er du en god kandidat til dette program! Du behøver ikke have en uddannelse inden for turisme og service eller flere års erfaring inden for service- eller rejsebranchen for at ansøge. Dog bør du have relevant erfaring for at få en plads inden for gæstfrihed. Dette gælder naturligvis også for kulinariske/restaurant/ledelsespositioner. For disse stillinger skal du have relevant uddannelse og/eller erhvervserfaring for at kunne ansøge.

SPIL


Hvem kan deltage?

Hvilket program på New Zealand passer dig?

Vi har 3 forskellige programmer på New Zealand, hvor du kan arbejde. Du kan finde detaljer om de forskellige programmer på programmets egne sider, men for at gøre det lidt lettere har vi opstillet denne oversigtstabel. Du er velkommen til at klikke på de enkelte programmer for at læse mere.

Program Job inden afrejse Job under rejse Bolig klar inden afrejse Hjælp til bolig under rejse Minimumslængde
Work & Travel Valgfrit
All Set - Hospitality 6 måneder
Farmstay New Zealand Mindst 4 uger
Hurtige fakta om Work & Travel New Zealand All Set
Alder18 - 30 år
KvalifikationerHospitality erfaring
Længde4 eller 6 måneder jobbplassering
Betalt arbejdeJa, på Hospitality Placement
Burde bestilles3 måneder i forveien
Work & TravelBetalt arbejdeGaranteret arbejdeArbejd på hotel
Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Job

Hvilket job du lander er jo op til dig og de kvalifikationer du allerede har. Hver ansøgning behandles individuelt og i samarbejde med vores partner på New Zealand finders der frem til passende jobtilbud.

Vi og vores partner hjælper dig igennem hele processen med Cv, interview osv. Der vil blive indgået en kontrakt mellem dig og arbejdsgiveren. Arbejdet kan være inden for forskellige områder af turistbranchen i New Zealand, såsom et luksusferiested eller restaurant. Alt afhænger af dine kvalifikationer, sprogfærdigheder, din holdning og selvfølgelig tilgængeligheden og sæsonen. Arbejdsgiveren foretrækker, at du er fleksibel, udadvendt, arbejder hårdt, er glad, ikke har kommunikationsproblemer og er villig til at lære nye ting. At have evnen til at tilpasse sig en mangfoldig kulturel miljø er også vigtigt. Nogle arbejdsgivere kræver visse færdigheder, mens andre ikke gør det.

Hospitality programmet på New Zealand har placeringer i f.eks. The Bay of Islands, Queenstown, Rotorua, Ruapehu, Ohakune, Taupo, Hawked Bay og også i vinområderne Wanaka, Hanmer Springs og i området Southern Lakes.

Leder du efter en sjov og unik måde at få international erfaring på, samtidig med at du tjener penge og samler en masse erhvervserfaring så er dette lige programmet for dig.

Job eksempler:

Arbejdstid

Du vil i gennemsnit arbejde 30 timer om ugen i hele arbejdsperioden. Hver arbejdsgiver opretter deres vagtplaner forskelligt, men i de fleste stillinger vil du have cirka to fridage om ugen.

Hvad gør jeg, når anbringelsen er afsluttet?

Når du er færdig med din placering, er det virkelig op til dig, hvad du vil gøre næste gang. Du kan vælge at tage hjem eller videre, du kan søge andre job på egen hånd, eller du kan rejse rundt og nyde New Zealand i fulde drag.

Send denne siden til mig som PDF

Startdatoer

Dette program kører året rundt, der er dog lukket for ankomst fra midt december til midt januar pga ferieafvikling hen over julen.

Afhængig af om det er et specifikt job/sæson du er ude efter skal du tænke på at sæsonen er modsat Danmark så husk at få bestilt i god tid - vi anbefaler min 3-4 måneder før ønsket ankomst!

Sommersæsonen er fra cirka september til april. Hvis du ønsker en placering på forskellige hoteller, primært i og omkring Auckland, Wellington og Christchurch (byplaceringer), skal du være tilgængelig i mindst 6 måneder.

Vintersæsonen er fra maj til slutningen af september/oktober, afhængigt af vejr og snemængde. Normalt begynder "city placements" i oktober i vintersæsonen, og her skal du være tilgængelig i mindst 6 måneder.

Ankomst -: Du skal ankomme i Auckland om mandagen. Du kan se specifikke datoer her på siden. Her har du 3 nætter på vandrehjem for at komme dig over jetlag og for at deltage i vores partners informationsmøde om tirsdagen inden du kan rejse videre til dit job. Du har mulighed for at ankomme før og betale for ekstra overnatninger, vi kan hjælpe med at arrangere dette.

Hvorfor Work & Travel New Zealand All Set med GoXplore?

  • Job klar før afrejse!
  • Opfølgning før, under og efter rejsen!
  • Relevant arbejdserfaring ud fra dine kvalifikationer
  • Du ved hvad du kommer til at tjene de næste mange måneder
  • 24 timers nødnummer!
  • En oplevelse for livet
  • Du prøver at stå på egne ben i et fremmed land

Boligforhold

Afhængig af hvor du får job kan din boligsituation være meget forskellig.

Nogle steder tilbyder de medarbejderboliger i forbindelse med jobbet - dette er specielt på resorts på øer eller hvis de ligger ude midt i ingenting. Lønnen disse steder er oftest lavere da man så trækkes for indkvartering og evt. kost.

By placeringer vil som oftest ikke have et sådant tilbud og man skal her ude selv at finde en bolig. Vores partner fortæller en masse om dette under dit interview og giver hjælp til at finde bolig når en placering er i hus.

New Zealand har et velfungerende offentlig transport system, der kan tage dig til og fra arbejde hvis du bor i byen. Mange af vores deltagere har ofte boliger inden for gåafstand fra deres arbejdssted. Det er ikke obligatorisk, men du kan også købe en cykel for at komme rundt lettere.

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Visum

For at kunne deltage på programmet i New Zealand, skal du have et Working Holiday Visum. Vi søger dette for dig og har udgiften til dette inkluderet i programprisen. OBS GoXplore har ingen indflydelse på om visummet godkendes af myndighederne.

Visumkrav:

Priser

Start dato i 2024 Pris
Work & Travel Pre-placement 12650

Bemærk, at prisen kan ændre sig og fastsættes i forhold til afrejsedatoen og ikke bestillingsdatoen.

Inkluderet i prisen før afrejse

Inkluderet i prisen efter ankomst

Ikke inkluderet i prisen

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Travel reports from Work & Travel New Zealand All Set

Read more travel reports from participants

Aktiviteter i New Zealand

FAQ

Hvad vil jeg lære på dette program?

Du vil lære om de politikker, systemer og procedurer, som berømte turistdestinationer og luksusresorts på New Zealand bruger til effektivt at fremme, administrere og udvikle deres forretning. Dette program giver dig mulighed for at få en masse viden og specialisering inden for det område du vælger (kulinarisk/restaurant, gæsteservice, attraktioner/event management, drift/logistik osv.) og få værdifuld indsigt i turisme og rejser.

Kan jeg rejse på Working Holiday visummet?

Hvis du får et Working Holiday visum kan du; rejse til New Zealand inden for 12 måneder fra den dato, visummet blev godkendt, bo i New Zealand i op til 12 måneder fra datoen for første indrejse, rejse ind og ud af landet et antal gange i op til 12 måneder fra datoen for første indrejse.

Jeg har ikke en uddannelse i service, kan jeg stadig søge?

Vi søger ansvarlige, pålidelige og venlige mennesker, der har en interesse i at udforske nye steder og møde nye mennesker. Hvis du kan lide at lære nyt og er proaktiv, så er du en god kandidat til dette program! Du behøver ikke en uddannelse inden for turisme og service eller flere års erfaring i turistbranchen for at søge. Men det er positivt, hvis du har haft nogle erfaringer eller erfaringer, der kan omsættes til kompetencer, som du vil bruge til at søge en af disse stillinger. Den eneste undtagelse er de kulinariske/restaurant/managerstillinger. Til disse skal du have relevant uddannelse og/eller erhvervserfaring for at kunne søge.

Hvornår skal jeg tilmelde mig dette program?

Vi anbefaler, at du tilmelder dig 4-6 måneder før din ønskede afrejse.

Hvordan er ansøgningsprocessen?

Når du sender din tilmelding opretter vi dig i systemet og sender dig en depositumsfaktura samt en link til vores partners profil formular. Efter du har udfyldt denne vil du skulle have et online interview på engelsk og så går vi i gang med visum, forsikring og når din placering er på plads flybilletter. Vi hjælper dig igennem processen, ansøger om visum, planlægger din rejse, bestiller en flybillet og sørger for, at du har alt, hvad du skal bruge inden afrejse.

Kan jeg rejse sammen med en ven eller kæreste?

Du kan selvfølgelig rejse sammen med andre, men vi kan ikke garantere jer en placering ved samme arbejdsgiver, men gør vores bedste indenfor samme område.

Hvor mange dage pr. uge og hvor mange timer kommer jeg til at arbejde?

I gennemsnit 30 timer pr uge med 2 ugentlig fridage. .

Hvad sker der hvis jeg gør et dårligt job?

Ligesom her i Danmark er det op til dig selv at beholde det job, du har fået. Det er derfor vigtigt, at du gør et godt stykke arbejde. Hvis du mister dit job, er det op til dig at finde et nyt job.

Kan jeg rejse rundt på New Zealand i forbindelse med min tur dertil?

I forbindelse med programmet så er du bundet til at arbejde 6-10 måneder. Du kan selvfølgelig tage på kortere ture og bede om lidt ekstra fri, men en længere varende ferie midt i opholdet kan du ikke få. Vi anbefaler derfor at du sætter lidt tid af efter jobbet til at rejse rundt i dette fantastiske land.

Hvordan kommer jeg til og fra job?

New Zealand har en godt udviklet offentligt transportsystem. Mange bor tæt på deres arbejdsgiver så de kan cykle eller gå. men det er helt normalt at have noget transport tid hver vej.

Hvor mange penge skal jeg have med?

De New Zealandske myndigheder kræver at du ved indrejse kan bevise du er god for 4200 NZD, svarende til at du medbringer en startkapital på cirka 20.000 DKK, når du rejser på dette visum. Da du er sikret et job, får du sikkert ikke brug for dem, men du skal have dem til rådighed. Jo flere penge man har - jo mere sjov kan man planlægge.

Må jeg have medicin med?

Ja håndkøbsmedicin samt p-piller er intet problem. Receptpligtig skal du tyale med lægen om. De skal måske lave et brev på engelsk som forklarer hvad der er og hvorfor du har det med.

Har jeg brug for en rejseforsikring?

Ja! Rejseforsikring er obligatorisk på alle vores programmer. Husk at tjekke, at det dækker dig, mens du arbejder, og hele perioden, du skal være væk. Vi kan hjælpe dig med en god rejseforsikring, hvis du ønsker det.

Skal jeg blive i 12 måneder?

Nej - du bestemmer selv hvor længe du vil være der. Du binder dig til 6-10 måneders arbejde men efter det er du en fri fugl til at gøre hvad du vil. Rejse rundt, opleve landet, tage til Australien som turist - kun fantasien sætter grænser.

Skal jeg vaccineres?

Tag kontakt til et vaccinecenter for opdateret information. www.sikkerrejse.dk

Har jeg brug for et internationalt kørekort?

Ja hvis du planlægger at køre bil på New Zealand skal du have et internationalt køre kort med. Det fås på borgerservice.

Har jeg brug for en adapter i Australien?

Ja, de har ikke samme stik som os. De har tre-benet stik 220-240 volt.

Hvor lang tid tager det for visummet at blive godkendt?

Dette varierer afhængige af de svar du giver på ansøgningen men inden for 2-4 uger plejer vi at have fået svar.

Send denne siden til mig som PDF Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Sete programmer

← Se alle programmer du har kigget på

→ Luk liste

Ja tak, send mig mere information om disse programmer!

→ Luk liste

Hjem » Land » New Zealand » Work & Travel New Zealand All Set

Siste nyhed: Kuffert vs. rygsæk