Tilmelding Frivillig Bali

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mit navn er Linda og jeg er ansvarlig for Frivillig Bali, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Bali selv var et utroligt vidunderligt sted at rejse til, altid noget at opdage! Mødte så mange vidunderlige mennesker, fik venner for livet, og minder, jeg kan leve på i meget lang tid. Tilbage med kun positive tanker, og anbefaler alle at gøre noget lignende dette. En vidunderlig måde at lære dig selv og andre at kende! Det er bestemt ikke sidste gang, jeg gør sådan noget igen. Tak for alt!

Edle Frivillig BaliOversat

Hjem » Land » Bali » Frivillig Bali » Tilmelding Frivillig Bali

Magnus L bestilte Work & Travel New Zealand All Set. Noe for deg?!