Tilmelding Frivillig Bali

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mit navn er Linda og jeg er ansvarlig for Frivillig Bali, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Dette har været en vidunderlig oplevelse! Introugen var helt klart i top! Vi havde en fantastisk koordinator i Dodon, masser af god energi, som gjorde gruppen sammenhængende og rar! I Nusa Penida og skildpaddeprogrammet var meget stille og roligt, koordinatorerne var mere beskedne og ikke så involveret i gruppen bortset fra det faktiske arbejde, vi skulle udføre! Meget venlig og anstændig. maden var meget god, men må sige det var meget usundt, ok med ris og nudler, men der var slet ingen antydning af fiber, bortset fra muligheden for at lave havregrød til morgenmad! Hvidt brød, hvide ris og nudler! Vi fik så at sige kød til hvert måltid (det valgte jeg ikke at spise) ellers var der meget stegt mad! Alt var rent og pænt, få insekter! Ved, at huset kun er en midlertidig løsning, så fandt ud af, at der er planer om at bygge et nyt hus på Nusa Penida! Det bliver rigtig hyggeligt! Huset i Ubud var også dejligt. Alt i alt en fantastisk oplevelse, med mange nye bekendtskaber fra hele verden??

Anette Frivillig BaliOversat

Hjem » Land » Bali » Frivillig Bali » Tilmelding Frivillig Bali

Magnus L bestilte Work & Travel New Zealand All Set. Noe for deg?!