Tilmelding Frivillig Sydafrika

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mitt navn er Linda og jeg er ansvarlig for Frivillig Sydafrika, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Alt er fint her, værtsfamilien er meget glad. Jeg er meget glad for værtsfamilien og de andre frivillige, jeg bor sammen med! Jeg er tilfreds med arrangementet, og det er noget, jeg gerne vil gøre igen. Det er bedre end jeg havde troet, og du møder så mange søde mennesker på din rejse. Cape Town er en meget hyggelig by, her er meget at udforske, og jeg synes, det er godt, at vi har mulighed for at komme hertil gennem dig. Alt går godt på projektet, og jeg synes, det, jeg arbejder med, er meget interessant. Det er rart, at vi har mulighed for at være på St. Georges hjem for piger og være en vigtig bidragyder til dem. Det er så vigtigt for dem at have frivillige, der kan hjælpe, og de er så taknemmelige.

Ine Frivillig SydafrikaOversat

Hjem » Land » Sydafrika » Frivillig Sydafrika » Tilmelding Frivillig Sydafrika

Siste nyhed: Danske lægers vaccinationsservice