Tilmelding Frivillig Sydafrika

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mit navn er Linda og jeg er ansvarlig for Frivillig Sydafrika, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Jeg er nu kommet sikkert hjem til Norge efter et varmt og fantastisk ophold i Sydafrika. Jeg er meget tilfreds med alt! Jeg mødte en masse søde mennesker, både andre frivillige og sydafrikanere. Derudover havde jeg en fantastisk tid på arbejdet på klinikken i Goodwood og kom godt ud af det med min værtsfamilie og de andre frivillige, jeg boede sammen med. Og jeg må bare sige det: Cape Town er min nye yndlingsby! Ingen over, ingen til siden:) Caroline

Caroline Frivillig SydafrikaOversat

Hjem » Land » Sydafrika » Frivillig Sydafrika » Tilmelding Frivillig Sydafrika

Magnus L bestilte Work & Travel New Zealand All Set. Noe for deg?!