Tilmelding Frivillig Sydafrika

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mitt navn er Linda og jeg er ansvarlig for Frivillig Sydafrika, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Jeg har det fantastisk godt! Helt ubeskriveligt at være her! At møde børnene og mærke, hvor meget kærlighed man får fra dem, har gjort et stort indtryk på mig. Jeg troede virkelig ikke, at jeg ville skabe så stærk en forbindelse med dem efter bare en uge! Følelsen af at se en af ungerne være så nervøs inden skøjteløb i dag, og 1 time senere klarede hun det helt selv! Man kan virkelig se, at ting, jeg tager for givet herhjemme, er noget, de kun kan drømme om....?Sætter livet i perspektiv. Det er disse små øjeblikke, jeg står tilbage med, der betyder så meget for mig! De sjove aktiviteter såsom surfing, skating, boksning og svømning topper det hele! Dette er virkelig en oplevelse for livet, og jeg vil helt sikkert vende tilbage her! Føles det som hjemme?

Kristin Frivillig SydafrikaOversat

Hjem » Land » Sydafrika » Frivillig Sydafrika » Tilmelding Frivillig Sydafrika

Siste nyhed: Au Pair