Tilmelding Marine & Reef Conservation

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mit navn er Linda og jeg er ansvarlig for Marine & Reef Conservation, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Jeg har det så godt hernede og hygger mig så meget! Dagene går og jeg nyder hver dag! Gjorde det sidste dyk på mit redningskursus i dag og er nu certificeret redningsdykker, hvilket er så fedt! Var på safari i weekenden, hvilket også var magisk! Så glad for turen, destinationen og lejren!

Hanna Marine & Reef ConservationOversat

Hjem » Land » Sydafrika » Marine & Reef Conservation » Tilmelding Marine & Reef Conservation

Siste nyhed: Kuffert vs. rygsæk