Tilmelding Ranch Homestay Canada

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mitt navn er Linda og jeg er ansvarlig for Ranch Homestay Canada, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Vi har det rigtig hyggeligt her, hvor vi bor. Masser af smuk natur og omgivelser! Vi er begyndt at ride et par ture og det er nok turen til en flod hvor vi red på stranden og spiste frokost der har været højdepunktet indtil videre. Der var store bjerge omkring os og meget godt vejr. Meget glad indtil videre!

Ingrid Ranch Homestay CanadaOversat

Hjem » Land » Canada » Ranch Homestay Canada » Tilmelding Ranch Homestay Canada

Siste nyhed: Danske lægers vaccinationsservice