Tilmelding Frivillig Bali

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mit navn er Linda og jeg er ansvarlig for Frivillig Bali, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Det er supersvært kun at fremhæve én ting, for der er så meget, der har gjort indtryk på mig her. Jeg lander på folket her på Bali. De har lidt, men møder dig med et stort smil hver dag. Man kan ikke andet end at være i godt humør. Og omgivelserne! For en nordmand gør det sjælen godt at have de smukkeste strande i køreafstand og palmer overalt, hvor man kigger hen. Og en ting til, her er skuldrene sænket og man vænner sig til, at tingene ikke sker så hurtigt som hjemme i Norge, og det kan bestemt være en god ting.

Cecilie Frivillig BaliOversat

Hjem » Land » Bali » Frivillig Bali » Tilmelding Frivillig Bali

Magnus L bestilte Work & Travel New Zealand All Set. Noe for deg?!