Tilmelding Frivillig Sydafrika

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mit navn er Linda og jeg er ansvarlig for Frivillig Sydafrika, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Jeg har det fantastisk her! Besluttede at blive i frivillighuset i stedet for at bo hos værtsfamilien. Jeg nyder virkelig resten af gruppen her og har fået mange nye og gode venner. Dagene og weekenderne er fuldt bookede og jeg har allerede set og lavet en masse! En ting, der har gjort mest indtryk på mig, er skolen og den måde, lærerne underviser eleverne på, og hvordan lærerne er over for eleverne. Mange tak! De første to uger her går alt for hurtigt, og jeg er sikker på, at den sidste også vil ske med den tredje uge!

Ida Frivillig SydafrikaOversat

Hjem » Land » Sydafrika » Frivillig Sydafrika » Tilmelding Frivillig Sydafrika

Siste nyhed: Kuffert vs. rygsæk