Praktik i udlandet som Veterinærsygeplejeske

Praktik som Veterinærsygeplejerske eller dyrepasser eller blot Præ- Studie.

Vil du snuse mere til veterinær verdenen enten præ-studie eller som en del af din uddannelse så kan vi her hos GoXplore hjælpe dig med nogle spændende placeringer. Det er oplagt at man under sin uddannelse kigger ud over Danmarks grænser i forhold til praktik. For at prøve noget helt andet end det man er vant til, både med dyrearter, men også arbejdsmetoder. Afhængig af din uddannelse kan der være specifikke krav til stedet og dets ansatte, så det er vigtigt at du får din placering godkendt af din vejleder så det kan noteres som praktik.

Hvad får man ud af at vælge at tage ud af Danmark?

Hos GoXplore forsøger vi at finde en placering til dig ud fra de ønsker du har holdt sammen med de krav der skal opfyldes for at praktikken kan godkendes. Vi har forskellige steder i verdenen hvor det er muligt at komme i praktik hvis man er vild med dyr og gerne vil udenfor Danmarks grænser - se et par af dem her:

Pre VET Sydafrika Som deltager vil du følge med et fast team af veterinær sygeplejesker ud på hjemmebesøg, nogle gange observere/skygge den lokale dyrlæge og dyrlægestuderende for at lære mere om lokale behandlingsmetoder og dyrearter. Vær opmærksom på at selvom placeringen er i Sydafrika så er fordelingen af husdyr vs exotic 80/20. Dette kan være en perfekt mulighed for dig som lige er startet på første år af din veterinæruddannelse, eller som simpelthen brænder for dyr og ønsker at snuse mere til veterinær medicin inden studie. Mange bruger også dette til kvote 2 ansøgninger.

Vet Zimbabwe Du vil her indgå i dagligdagen på et aktivt og travlt dyrereservat. De afvikler specielle VET uger hvor man ud over de normale dyrepasser opgaver også har planlagte veterinær aktiviteter. OBS Der er over 40 års dyrlæge erfaring på stedet, men desværre foreligger der ikke et eksamensbevis der lever op til dansk standard så stedet kan muligvis ikke godkendes af din vejleder som praktik i forbindelse med din uddannelse.

Namibia Rescue-center Dette fantastiske sted i Namibia er et oplagt valg hvis man vil have hand's on med de afrikanske dyr. Året rundt kan man være frivillig her, men i de specielle VET uger samles en masse opgaver som man deltager i sammen med dyrlægen, som er fast tilknyttet stedet. Det er et fastlagt program, så datoerne er desværre ikke fleksible, så det er desværre ikke altid at de passer 100% med din praktikperiode.

Sri Lanka dog care  med over 2500 gadehunde der der tages vare om hver dag hos vores partners animal-shelter, er der brug for ekstra hænder. Her kan man deltage uden nogen forudgående erfaring som frivillig, så længe man elsker hunde. Der er her mulighed for at deltage som praktikant hvis det er en del af ens uddannelse og du vil her blive koblet på de faste dyrlæger der har deres daglige gang på projektet og som har travlt med at behandle de skadede hunde der bringes til centeret.

Der kommer løbende nye godkendte steder til hvor du kan komme i praktik som en del af din uddannelse - kontakt os endelig og få en sak så ser vi hvad vi kan finde til dig!

Publiseret tirsdag 11 juni 2024 12:44

Hjem » Nyheder » Praktik i udlandet som Veterinærsygeplejeske

Magnus L bestilte Work & Travel New Zealand All Set. Noe for deg?!