Tilmelding Frivillig Sydafrika

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mitt navn er Linda og jeg er ansvarlig for Frivillig Sydafrika, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Jeg ville bare sige, at jeg har det fantastisk her i Sydafrika! Familien, jeg bor hos, er meget sød, og jobbet er vidunderligt. Jeg kommer ind i skolen om morgenen, og alle de dejlige elever kommer hen til mig: "Godmorgen, sir!" og giver mig et kram. Lærerne er så søde og viser virkelig, at de sætter pris på, at jeg er der. Kort sagt, min første uge har været fantastisk!

Ørjan Frivillig SydafrikaOversat

Hjem » Land » Sydafrika » Frivillig Sydafrika » Tilmelding Frivillig Sydafrika

Katrin L bestilte Ranch Homestay Canada. Noe for deg?!