Tilmelding Frivillig Sydafrika

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mitt navn er Linda og jeg er ansvarlig for Frivillig Sydafrika, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Børnene var absolut den bedste del af hele turen. De var så fulde af kærlighed og energi, selvom de selv var så fattige. Deres muntre indstilling til livet fik mig til at tænke på alt derhjemme, hvor godt vi har det. Mad, tag over hovedet, sundhed og venner rundt omkring. Ting, der ikke har været en selvfølge for disse børn.

Karoliina Frivillig SydafrikaOversat

Hjem » Land » Sydafrika » Frivillig Sydafrika » Tilmelding Frivillig Sydafrika

Camilla H bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!