Tilmelding Frivillig Sydafrika

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mitt navn er Linda og jeg er ansvarlig for Frivillig Sydafrika, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Jeg har haft en vidunderlig tid indtil videre. Cape Town er en utrolig spændende by, og jeg er imponeret over, hvor meget man kan gøre her! Jeg føler mig meget tryg ved værtsfamilien, og synes det er dejligt at bo sammen med flere andre frivillige. Det har gjort det meget nemmere socialt, så det er jeg meget glad for. Indtil videre har forskellene i Cape Town nok gjort størst indtryk. På en måde fremstår byen som en helt normal vestlig metropol, men samtidig er der flere hjemløse og fattige, der vandrer rundt. Jeg har endnu ikke besøgt et Township-område, men jeg gætter på, at dette vil gøre et stærkt indtryk og tydeligere vise, hvor store forskellene er i byen. Alt i alt er jeg meget tilfreds indtil videre, og jeg frygter allerede at tage afsted.

Mille Frivillig SydafrikaOversat

Hjem » Land » Sydafrika » Frivillig Sydafrika » Tilmelding Frivillig Sydafrika

Siste nyhed: Au Pair