Tilmelding Vet Zimbabwe

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mitt navn er Linda og jeg er ansvarlig for Vet Zimbabwe, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Min rejse til Zimbabwe var helt i gennem fantastisk!! Jeg vil 100% anbefale programmet til en anden. Jeg er mega taknemlig for at Linda tænkte det var programmet for mig, for det havde hun helt ret i. Menneskerne på stedet er SÅ søde, og står altid klar med en hjælpende hånd uanset tiden på døgnet. Man har et mega godt sammenhold, og man føler sig velkommen fra start af. Jeg skal så meget tilbage dertil igen. ☺️

Sophie Norden Vet Zimbabwe

Hjem » Land » Zimbabwe » Vet Zimbabwe » Tilmelding Vet Zimbabwe

Siste nyhed: Praktik i udlandet som Veterinærsygeplejeske