1. Farm & Travel All Set 2. Farm work in Australia 3. 4. 5. 5.

Lønnet arbejde på gårde i Australien

Få styr på dit landbrugsjob i Australien, før du forlader dit hjemland. Vi arbejder kun med kvalitetslandbrug, så du er sikret en god løn og levevilkår. Perfekt til backpackeren, der allerede har noget landbrugserfaring!

Læs mere

Farm & Travel All Set

Har du erfaring inden for landbrug og lyst til at prøve livet som bonde i Australien? Så kan vi love dig en oplevelse for livet, for på landet er der enorm efterspørgsel efter eventyrlystne, hårdtarbejdende og erfarne mennesker - som dig!

Du har sandsynligvis hørt, at gårdene i Australien er så store, at man kan fare vild. At kvæget flyves rundt med helikopter. Og at verdens største gård er her - så stor som Belgien. Alt dette er sandt, så det er måske ikke så overraskende, at bonden har brug for et par ekstra hænder, når der er masser at tage fat på!

Livet på ranchen er hårdt, men utrolig givende, fyldt med udfordringer, personlig vækst og spænding. Hvis du altid har drømt om Australien og vil tjene til livets ophold (og måske endda spare lidt penge oveni), samtidig med at du får lov til at bo og opleve Australien og den unikke bush, så er dette måske lige noget for dig.

Har du erfaring med landbrug, måske er du vokset op på en gård eller har arbejdet med heste, eller er du i gang med en landbrugsuddannelse, hvor du har brug for en praktikperiode i udlandet - så er dette program skræddersyet til dig. Du skal have en passion for livet på landet, men vide, at det er hårdt arbejde. Du skal være fyldt med mod og ivrig efter at lære om landbrug i Australien. På dette program har du jobbet på plads, før du ankommer til Australien, og du skal igennem en interviewrunde med os for at blive accepteret som deltager.

Vores partner i Australien har mere end 20 års erfaring inden for landbrug. Som erfarne bønder ved de, hvor vigtigt det er at finde en placering, der passer præcis til dig, og du vil få helt individuel rådgivning, så I sammen kan finde det perfekte sted for dig.

Hvem er du?
Du er enten:

Kan du ikke sige ja til en af 4 ovenstående så er dette program desværre ikke for dig, da vores partner har dette som et absolut must for at blive deltager på programmet.

Du er også:


Hvad får du ud af det?


Ting du bør vide
Mange australiere, der bor i ødemarken, er konservative, og derfor er de ikke altid åbne over for ting, som vi herhjemme måske ikke tænker så meget over, såsom fyre med langt hår, store tatoveringer eller piercinger - uanset køn. Hvis du ryger, kan det også være en udfordring for nogle arbejdsgivere.

Tonen i outbacken kan være hård, især i perioder med travlhed. Så vær forberedt på høje råb og højlydte kommandoer og tilbagemeldinger - men tag det ikke personligt. Det er varmt, beskidt, og arbejdsdagene er lange. Du skal indstille dig på et mere enkelt liv end det, du har derhjemme, med hensyn til komfort og renlighed.

Det kan være et virkeligt kulturchok at rejse så langt væk hjemmefra, og det tager lidt tid at vænne sig til det. På mange kvæggårde består måltiderne hovedsageligt af kød, så det er ikke muligt at deltage som vegetar eller veganer i dette program.

Australien er et stort land, faktisk 177 gange større end Norge, og du skal være forberedt på dårlig mobildækning i store dele af landet. Du kan blive placeret på en gård, der er uden for mobilnetværkets rækkevidde. De fleste gårde har internetmuligheder, men det kan være begrænset - så vær klar til at leve en periode "off grid."

Hurtige fakta om Farm & Travel All Set
Alder18- 35 år
KvalifikationerLandbrugserfaring er et must
Længde6-12 måneder
Betalt arbejdeja
Burde bestillesGerne 3-4 mdr. inden afrejse
StartdatoÅret rundt
Work & TravelFarm ArbejdeHesteBetalt arbejdeGaranteret arbejde
Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål
Vi har haft to dage i stalden nu, meget rart at arbejde! Vi var på tur i sidste uge, og det var så sjovt at lære alle mennesker at kende. Det føles som om vi så halvdelen af verden i den uge.

Ingeborg Farm & Travel All SetOversat

Job

Med ca. 500 arbejdsgivere, er der mange forskellige typer placeringer at tage stilling til. Hver deltager bliver vurderet individuelt og jobbet søges ud fra CV, kvalifikationer og personlighed.

Her er nogle eksempler på job/færdigheder, du måske har, som vil hjælpe med at sikre din placering:

Første trin efter tilmelding vil være at sende dine kvalifikationer og motivation til vores partner i Australien. De fleste vil blive inviteret til en digital interviewrunde, og efter denne er gennemført, vil vores partner i Australien afgøre, om du bliver accepteret eller ej. Årsager til afslag kan være kvalifikationer, manglende praktisk erfaring, hvordan interviewet forløb, dine ønsker (hvis du kun ønsker at arbejde i nogle få måneder, mindskes chancerne betydeligt), osv. Hvis du bliver accepteret, vil du modtage en skrivelse med de aftaler, der er indgået med dig, og vores partner vil derefter fortsætte med at finde et job, der passer til dig og det, der er blevet aftalt under interviewet. Det er først efter accept, at du skal betale depositummet.

Lønnen er ikke ens for alle. Det aftales på individuel basis mellem dig og din kommende arbejdsgiver. Det absolutte minimum er 350-525 AUD per person, pr. uge, når skat, pension, kost og overnatning er trukket fra. Afhængigt af dine kvalifikationer kan det sagtens være meget mere. Alle de arbejdsgivere, der får lov til at deltage gennem vores program, er alle medlemmer af fairwage og du vil derfor aldrig kunne blive tilbudt job under den mindsteløn, der er fastsat i de forskellige starter.

Send denne siden til mig som PDF

Boligforhold

Hvordan du skal bo afhænger helt af gården, du skal arbejde på. Normalt er dette gratis eller kraftigt nedsat - for eksempel kan det være, at du betaler 100 AUD om ugen (som trækkes fra din løn). Du vil få mere information om boligforholdene, der er tilgængelige, når du gennemfører interviewet med din arbejdsgiver.

Indkvarteringen vil oftest være i et aftægtshus, en hustrailer eller anden bolig - men det afhænger af din placering og de muligheder de kan tilbyde.

Vi har haft to dage i stalden nu, meget rart at arbejde! Vi var på tur i sidste uge, og det var så sjovt at lære alle mennesker at kende. Det føles som om vi så halvdelen af verden i den uge.

Ingeborg Farm & Travel All SetOversat

Hvorfor Farm & Travel All Set med GoXplore?

  • Prøv Australiens gårdliv.
  • Bliv op til et år og udforsk Australien
  • Vend hjem med en rygsæk fuld af erfaring
  • Du skal være vant til noget landbrugsarbejde
  • Vi hjælper dig med din ansøgning om Working Holiday Visa
  • 24/7 alarmnummer

Visa

Deltagere i dette program skal have et Working Holiday-visum. Dette giver dig mulighed for at arbejde i Australien i op til 12 måneder, så længe du opfylder kvalifikationskravene. De nuværende kriterier er:

Vi søger dette visum for dig og prisen for visummet er inkluderet i programprisen. Udfaldet af visumansøgningen ligger udelukkende ved de australske myndigheder og GoXplore har ingen indvirkning på afgørelsen.

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Ankomst detaljer

Du kan få job næsten hvor som helst i Australien, afhængigt af din erfaring og dine færdigheder.

Vi anbefaler at man tager direkte ud på farmen efter ankomst og dermed gemme eventuel rundrejse og udforskning af Australien til slutningen af opholdet. Erfaringsmæssigt giver dette den bedste oplevelse. Hvis du ønsker det, kan du tilføje en 3 dages arrival pakke i Brisbane lige efter ankomsten for at komme over jetlag. Vi hjælper gerne med arrangere dette. På den måde får du tid til at komme dig efter en lang rejse og vænne dig til den nye tidszone, inden du tager ud på landet til din kommende arbejdsgiver. Vores partner vil sørge for, at dit skattenummer og lokale bankkort er ordnet, så du har det nødvendige for at kunne arbejde.

Startdatoer
Hver placering er individuel, så vi kender først din rigtige startdato, når jobbet er tilrettelagt, men vi vil gøre alt for at komme så tæt på din ønskede rejsedato som muligt.

Ansøgningsfrist
Gerne 3-4 måneder før ønsket afrejse. Ønsker du at rejse med kortere varsel, bedes du kontakte os på forhånd – vi kigger på mulighederne – det kan nogle gange gøres med kortere tid.

Alder
18-35 år – dette er et visumkrav. Vores erfaring viser, at de fleste landmænd foretrækker deltagere fra 21 år og opefter.

Priser

Start dato i 2024 Pris
Direkte til gården 19200

INKLUDERET

IKKE MED I PRISEN Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål
Vi har haft to dage i stalden nu, meget rart at arbejde! Vi var på tur i sidste uge, og det var så sjovt at lære alle mennesker at kende. Det føles som om vi så halvdelen af verden i den uge.

Ingeborg Farm & Travel All SetOversat

Aktiviteter i Australien

FAQ

Hvornår skal jeg tilmelde mig programmet?

Vi anbefaler at tilmelde dig 4-6 måneder før.

Kan jeg rejse med en ven eller en jeg holder af?

Du kan selvfølgelig rejse sammen med en anden. Vi kan ikke garantere, at du får samme anbringelse, men vi vil gøre vores bedste for at placere dig hos samme arbejdsgiver eller i det mindste i samme område. Vi kan give dig mere information efter du har tilmeldt dig vedrørende specifikke ønsker om beliggenhed og placering.

Må jeg medbringe noget medicin?

Du kan selvfølgelig medbringe medicin. Vi anbefaler din læge at skrive dine kvitteringer på engelsk og bekræfte, hvilken medicin du har brug for, hvad de indeholder, og at du har brug for dem. Husk de skal være i den originale pakke!

Hvad hvis der sker noget, og jeg skal til læge?

Hvis du har et gyldigt visum, har du ret til nødvendig behandling under hele dit ophold. Du skal bruge et medicinkort, som du ansøger om, mens du er der, du skal medbringe pas og visum for at få dette. Du har stadig brug for en rejseforsikring!

Har jeg brug for vaccinationer?

På dette program har du brug for en opdateret stivkrampevaccine. Vi anbefaler, at du kontakter en vaccinationsklinik for mere specifikt at vide, hvilke vacciner du har brug for. Alle, der rejser til Australien, skal være fuldt vaccineret mod COVID!

Skal jeg have et internationalt kørekort?

Ja. Og en oversættelse af, hvilke klasser du kan køre. Du har en international licens.

Hvor gammel skal jeg være for at leje/købe en bil i Australien?

18, men nogle biludlejningsfirmaer vil tegne en ekstra forsikring.

Har jeg brug for adapter i Australien?

Ja, du skal bruge en adapter. Australien bruger det samme som UK, de har 220-240 volt.

Kan jeg studere i Australien?

Ja. På Working Holiday Visa har du lov til at studere op til 4 måneder.

Hvor lang tid tager det at få mit visum godkendt?

Dette varierer afhængigt af dine svar på ansøgningen. Normalt vil det blive godkendt inden for få dage, men hvis du har specifikke hedeproblemer og en politijournal, vil det tage længere tid.

Kan jeg rejse på Working Holiday visum?

Hvis du har godkendt Working Holiday, kan du rejse til Australien inden for 12 måneder fra godkendelsesdatoen, bo i Australien 12 måneder fra ankomstdagen, rejse frem og tilbage til Australien inden for 12 måneder efter første ankomst, arbejde op til 6 måneder hos hver arbejdsgiver og studere op til 4 måneder.

Send denne siden til mig som PDF Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Sete programmer

← Se alle programmer du har kigget på

→ Luk liste

Ja tak, send mig mere information om disse programmer!

→ Luk liste

Hjem » Land » Australien » Farm & Travel All Set

Siste nyhed: Danske lægers vaccinationsservice