1. Farm & Travel All Set 2. Farm work in Australia 3. 4. 5. 5.

Lønnet arbejde på gårde i Australien

Få styr på dit landbrugsjob i Australien, før du forlader dit hjemland. Vi arbejder kun med kvalitetslandbrug, så du er sikret en god løn og levevilkår. Perfekt til backpackeren, der allerede har noget landbrugserfaring!

Læs mere

Farm & Travel All Set

Der er stor efterspørgsel på "dygtige hænder" i australsk landbrug. Har du en grundlæggende landbrugserfaring og modet til at prøve livet som landmand i Australien? Så læs videre for, hvordan vi kan hjælpe dig med at få dit livs oplevelse!
Australien er et meget stort land! Gårdene her er så store, at man kan fare vild. Her køres kvæg med helikopter. Og det er også her, du finder verdens største gård – på størrelse med Belgien!


Hvis du vil forsøge dig med det barske liv på en australsk gård, tjene til livets ophold (og måske spare nogle penge oveni), samt have en helt unik oplevelse, så er denne mulighed måske noget for dig.
Hvis du har erfaring med landbrug, er vokset op på en gård, har arbejdet med heste eller er i gang med en landbrugsuddannelse, hvor du har brug for en praktikperiode i udlandet - så er dette program skræddersyet til dig. Du har en passion for livet på landet, men ved, at det er hårdt arbejde. Du kommer fuld af mod og ivrig efter at lære om landbrug i Australien. Du har virkelig fået fingrene i det, og det er et absolut must, at du har noget landbrugserfaring med i rygsækken. På dette program er jobbet fundet inden du ankommer til Australien, og du skal igennem en screening af vores partner for at blive optaget som deltager.
Vores partner har mere end 20 års erfaring inden for landbrug og de australske udfordringer med regn og tørke. Som garvet landmand ved han, hvor vigtigt det er at finde det rigtige match og giver dig sin professionelle service og individuelle rådgivning, så I sammen finder det helt rigtige sted for dig.

Hvem er du?
Du er enten:


Hvad får du ud af det?Ting du bør vide
Mange af australierne, der bor i ødemarken, er konservative, og de er derfor ikke altid åbne for for eksempel drenge med langt hår, store tatoveringer eller piercinger hos begge køn. Hvis du ryger, kan det også være en udfordring for nogle arbejdsgivere.
Tonen i outbacken kan være hård, især når stress er på. Så forvent høje råb – men tag det ikke personligt. Det er varmt, snavset og arbejdsdagene er lange. Du skal ikke forvente dansk standard i dine levevilkår, hverken hvad angår komfort eller renlighed.
Det kan være et stort kulturchok at komme så langt ude på landet, og det tager lidt tid at omstille sig. På mange kvægbrug består måltiderne hovedsageligt af kød, og det er derfor ikke muligt at deltage som vegetar eller veganer på dette program.
Australien er et stort land, faktisk 177 gange større end Danmark og deres mobilmast dækker ikke som man er vant til. Du kan være placeret på en gård, der er uden for mobilnetværkets rækkevidde. De fleste gårde har mulighed for internet, men kun meget begrænset - så sæt dig op i noget tid "off-line".

Hurtige fakta om Farm & Travel All Set
Alder18- 30 år
KvalifikationerLandbrugserfaring er et must
Længde6-12 måneder
Betalt arbejdeja
Burde bestillesGerne 3-4 mdr. inden afrejse
StartdatoÅret runt
Work & TravelFarm ArbejdeHesteBetalt arbejdeGaranteret arbejde
Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål
Vi har haft to dage i stalden nu, meget rart at arbejde! Vi var på tur i sidste uge, og det var så sjovt at lære alle mennesker at kende. Det føles som om vi så halvdelen af verden i den uge.

Ingeborg Farm & Travel All SetOversat

Job/Project Description

Med ca. 1200 arbejdsgivere, er der mange forskellige typer af anbringelser. Hver deltager ses personligt på, og der søges placering ud fra ens CV, kvalifikationer og personlighed.


Her er nogle eksempler på job/færdigheder, du måske har, som vil hjælpe med at sikre din placering:
Bedriftsplaceringer: afgrøder, dyr, blandet husdyr, mejeri og høsthold/maskineri
Handelsfærdigheder: mekanikere, blikkenslagere, bygherrer, der er villige til at arbejde i landdistrikter
Hestefærdigheder: stabile hænder, grundarbejde, dygtige med føl. 98% af jobs inkluderer IKKE ridning


Lønnen er ikke ens for alle. Det aftales på individuel basis mellem dig og din kommende arbejdsgiver. Det absolutte minimum er 620 AUD per person. uge, når der er trukket skat, pension, kost og overnatning. Afhængigt af dine kvalifikationer kan det sagtens være meget mere. Alle de arbejdsgivere, der får lov til at deltage gennem vores program, er alle medlemmer af fairwage og du vil derfor aldrig kunne blive tilbudt job under den mindsteløn, der er fastsat i de forskellige starter.

Send denne siden til mig som PDF

Accommodation

Indkvarteringen leveres af den gård, du skal arbejde på. Normalt er dette gratis eller kraftigt nedsat, for eksempel kan du betale 100 AUD om ugen lige ud af din bruttoløn før skat. Du får mere information om den ledige bolig, når du laver din samtale med din arbejdsgiver.

Vi har haft to dage i stalden nu, meget rart at arbejde! Vi var på tur i sidste uge, og det var så sjovt at lære alle mennesker at kende. Det føles som om vi så halvdelen af verden i den uge.

Ingeborg Farm & Travel All SetOversat

Hvorfor Farm & Travel All Set med GoXplore?

  • Prøv Australiens gårdliv.
  • Bliv op til et år og udforsk Australien
  • Vend hjem med en rygsæk fuld af erfaring
  • Du skal være vant til noget landbrugsarbejde
  • Vi hjælper dig med din ansøgning om Working Holiday Visa
  • 24/7 alarmnummer

Visa

Du skal rejse på et arbejdsferievisum, og standardreglerne gælder.

Du skal derfor være mellem 18 og 31 (35 i nogle lande) og komme fra et land, der har en arbejdsferieaftale med Australien.
Du har en ren straffeattest (visumpligt)
Du er ikke afhængig (visumkrav)
Hav et beløb svarende til 5000 AUD tilgængeligt ved indrejse (visumkrav)

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Travel details

Placeringerne kan være hvor som helst i Australien. De findes på individuel basis baseret på dine erfaringer.
Når en lokation er fundet, og alt er på plads med en startdato, anbefaler vi, at du ankommer til Sydney og får en sjov opstartsuge her. Det er sjovt, og du har tid til at komme dig over jetlag, inden du begiver dig ud på landet til hårdt arbejde. Der er nogle administrative ting som bankkonto, skattenummer etc., der skal på plads, før du er klar til at arbejde - dette vil blive gjort i løbet af opstartsugen i Sydney - du får al den hjælp, du har brug for. Du kan læse om de planlagte aktiviteter her.
De øvrige deltagere i denne fælles opstartsuge er fra alle dele af verden, og langt de fleste er tilmeldt vores Work & Travel-program. Du skal dog selv ud og finde et job bagefter, hvorimod du allerede er ti skridt foran og bare skal hygge dig, inden du rejser videre til din endelige destination, hvor dit bondejob venter dig!

Nogle gange er det ikke muligt at få datoerne mellem jobbets start og startdatoerne for Sydney-ugen til at matche. Skulle det ske, skal du måske ankomme til en helt anden by og rejse videre derfra til dit job. Her får du hjælp til skat og bankkonto fra vores samarbejdspartner direkte og prisen er lidt lavere. Vi kan først bekræfte dette som en mulighed, når din placering er blevet organiseret. Generelt anbefaler vi dog stærkt opstartsugen, da den er en god "jetlag-dræber" og lader dig indtage alle højdepunkterne i Sydney og en australsk by, inden du begiver dig ud på landet, hvor hverdagen begynder.

Startdatoer
Hver placering er individuel, så vi kender først din rigtige startdato, når jobbet er tilrettelagt, men vi vil gøre alt for at komme så tæt på din ønskede rejsedato som muligt.

Ansøgningsfrist
Gerne 3-4 måneder før ønsket afrejse. Ønsker du at rejse med kortere varsel, bedes du kontakte os på forhånd – vi kigger på mulighederne – det kan nogle gange gøres med kortere tid.

Alder
18-31 år – dette er et visumpligt. Vores erfaring viser, at de fleste landmænd foretrækker deltagere fra 21 år og opefter.

Priser

Start dato i 2023 Pris
Direct to farm 14550
Sydney 4-night starter pack 15350
Sydney 8-night starter pack 17050

INKLUDERET

IKKE MED I PRISENAfbestilling mere end 8 uger før ankomst:
Hvis placering er fundet - ingen refusion
Hvis en lokation ikke findes – refunderes programprisen minus depositum, visumgebyr og eventuelle andre faktiske udgifter
Der opkræves desuden et administrationsgebyr på 375 kr. ved alle ændringer/aflysninger.
Efter afrejse - ingen refusion
Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål
Vi har haft to dage i stalden nu, meget rart at arbejde! Vi var på tur i sidste uge, og det var så sjovt at lære alle mennesker at kende. Det føles som om vi så halvdelen af verden i den uge.

Ingeborg Farm & Travel All SetOversat

Aktiviteter i Australien

FAQ

Hvornår skal jeg tilmelde mig programmet?

Vi anbefaler at tilmelde dig 4-6 måneder før.

Kan jeg rejse med en ven eller en jeg holder af?

Du kan selvfølgelig rejse sammen med en anden. Vi kan ikke garantere, at du får samme anbringelse, men vi vil gøre vores bedste for at placere dig hos samme arbejdsgiver eller i det mindste i samme område. Vi kan give dig mere information efter du har tilmeldt dig vedrørende specifikke ønsker om beliggenhed og placering.

Må jeg medbringe noget medicin?

Du kan selvfølgelig medbringe medicin. Vi anbefaler din læge at skrive dine kvitteringer på engelsk og bekræfte, hvilken medicin du har brug for, hvad de indeholder, og at du har brug for dem. Husk de skal være i den originale pakke!

Hvad hvis der sker noget, og jeg skal til læge?

Hvis du har et gyldigt visum, har du ret til nødvendig behandling under hele dit ophold. Du skal bruge et medicinkort, som du ansøger om, mens du er der, du skal medbringe pas og visum for at få dette. Du har stadig brug for en rejseforsikring!

Har jeg brug for vaccinationer?

På dette program har du brug for en opdateret stivkrampevaccine. Vi anbefaler, at du kontakter en vaccinationsklinik for mere specifikt at vide, hvilke vacciner du har brug for. Alle, der rejser til Australien, skal være fuldt vaccineret mod COVID!

Skal jeg have et internationalt kørekort?

Ja. Og en oversættelse af, hvilke klasser du kan køre. Du har en international licens.

Hvor gammel skal jeg være for at leje/købe en bil i Australien?

18, men nogle biludlejningsfirmaer vil tegne en ekstra forsikring.

Har jeg brug for adapter i Australien?

Ja, du skal bruge en adapter. Australien bruger det samme som UK, de har 220-240 volt.

Kan jeg studere i Australien?

Ja. På Working Holiday Visa har du lov til at studere op til 4 måneder.

Hvor lang tid tager det at få mit visum godkendt?

Dette varierer afhængigt af dine svar på ansøgningen. Normalt vil det blive godkendt inden for få dage, men hvis du har specifikke hedeproblemer og en politijournal, vil det tage længere tid.

Kan jeg rejse på Working Holiday visum?

Hvis du har godkendt Working Holiday, kan du rejse til Australien inden for 12 måneder fra godkendelsesdatoen, bo i Australien 12 måneder fra ankomstdagen, rejse frem og tilbage til Australien inden for 12 måneder efter første ankomst, arbejde op til 6 måneder hos hver arbejdsgiver og studere op til 4 måneder.

Send denne siden til mig som PDF Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Sete programmer

← Se alle programmer du har kigget på

→ Luk liste

Ja tak, send mig mere information om disse programmer!

→ Luk liste

Hjem » Land » Australien » Farm & Travel All Set

Siste nyhed: Au Pair