Tilmelding Pre-Vet South Africa

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mit navn er Linda og jeg er ansvarlig for Pre-Vet South Africa, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Jeg vil klart anbefale dette videre. Man skal som sagt ikke tro, at det er noget, man bruger til at finde ud af, om man vil blive dyrlæge, da det ikke er et korrekt billede af, hvordan det normalt ville være på en klinik med vestlige standarder. Når det så er sagt, så får man så meget praktisk erfaring fra et ophold, som jeg ikke ville have været foruden og jeg går ind i studiet med meget mere selvtillid end før opholdet.

Marius Pre-Vet South AfricaOversat

Hjem » Land » Sydafrika » Pre-Vet South Africa » Tilmelding Pre-Vet South Africa

Magnus L bestilte Work & Travel New Zealand All Set. Noe for deg?!