Tilmelding Sea Turtle Conservation

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mitt navn er Linda og jeg er ansvarlig for Sea Turtle Conservation, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Jeg har haft en helt fantastisk tid på havskildpaddeprojektet, og Sri Lanka har en særlig plads i mit hjerte! Alle de smukke steder, jeg har set, alt, hvad jeg har oplevet, og de dejlige mennesker, jeg har mødt, vil forblive hos mig for evigt.

Amanda Sea Turtle ConservationOversat

Hjem » Land » Sri Lanka » Sea Turtle Conservation » Tilmelding Sea Turtle Conservation

Cecilie M bestilte Shark & Marine Conservation. Noe for deg?!