Tilmelding Work & Travel New Zealand

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mit navn er Linda og jeg er ansvarlig for Work & Travel New Zealand, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Jeg har haft det sygt fedt! Hvis du er lige så eventyrlysten og spontan som jeg er, kan jeg virkelig anbefale "Work and Travel, New Zealand" meget stærkt. For et land, for en kultur og for en hel bunke muligheder. #fölgdrømmenikkestrømmen

Linn Work & Travel New ZealandOversat

Hjem » Land » New Zealand » Work & Travel New Zealand » Tilmelding Work & Travel New Zealand

Magnus L bestilte Work & Travel New Zealand All Set. Noe for deg?!