Tilmelding Frivillig Sydafrika

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mitt navn er Linda og jeg er ansvarlig for Frivillig Sydafrika, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Vi har virkelig haft "time of our life" og har oplevet så meget, som vi vil tage med os videre i livet. Vi blev modtaget med åbne arme, da vi ankom, og vi følte os hjemme hos værtsfamilien fra første øjeblik. I løbet af de 9 uger vi var der var vi på to forskellige projekter, hvilket var en stor bonus for os! Vi fik oplevelser og oplevelser, som vi aldrig vil glemme og føler nu, at vi har fået et større perspektiv på livet - Gunhild & Helene Betina,

Gunhild & Helene Frivillig SydafrikaOversat

Hjem » Land » Sydafrika » Frivillig Sydafrika » Tilmelding Frivillig Sydafrika

Siste nyhed: Praktik i udlandet som Veterinærsygeplejeske