Tilmelding Frivillig Sydafrika

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mitt navn er Linda og jeg er ansvarlig for Frivillig Sydafrika, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Børnene var det absolut bedste ved hele turen. Sådan en lykke, kærlighed og energi spreder de, selvom de ikke er så velhavende. Det fik dig til at tænke over dit eget liv, og hvad du har herhjemme. At du skal være utrolig taknemmelig for, at du rent faktisk har mad på bordet, tag over hovedet og mennesker omkring dig, der holder af dig.

Carolina Frivillig SydafrikaOversat

Hjem » Land » Sydafrika » Frivillig Sydafrika » Tilmelding Frivillig Sydafrika

Camilla H bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!