Tilmelding Lions, Rhinos & Elephants

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mitt navn er Linda og jeg er ansvarlig for Lions, Rhinos & Elephants, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Oplevelsen var helt utrolig. Har minder for en levetid, som jeg aldrig vil glemme og har mødt mennesker, der har ændret mit liv. Nye venner med lignende interesser og har oplevet, hvor anderledes livet er i Zimbabwe sammenlignet med Norge. Alt i alt en fantastisk oplevelse :)

Helene Lions, Rhinos & ElephantsOversat

Hjem » Land » Zimbabwe » Lions » Rhinos & Elephants » Tilmelding Lions » Rhinos & Elephants

Katrin L bestilte Ranch Homestay Canada. Noe for deg?!