Tilmelding Frivillig Bali

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mit navn er Linda og jeg er ansvarlig for Frivillig Bali, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Jeg har det fantastisk, har lige afsluttet mine første to dage på Nusa Penida. Introduktionsugen i Ubud har været rigtig god, og jeg har fået mange nye venner og bekendtskaber. Det er svært at sætte ord på, hvad der gjorde størst indtryk, for jeg vidste så godt, hvad jeg skulle til! Jeg har det så sjovt med at tale engelsk og lære små sætninger og udtryk på indonesisk. Jeg glæder mig helt vildt til at være sammen med skildpadderne hver dag, de er virkelig fantastisk smukke!

Helle Frivillig BaliOversat

Hjem » Land » Bali » Frivillig Bali » Tilmelding Frivillig Bali

Magnus L bestilte Work & Travel New Zealand All Set. Noe for deg?!