Tilmelding Lions, Rhinos & Elephants

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mit navn er Linda og jeg er ansvarlig for Lions, Rhinos & Elephants, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Jeg har det mega godt! Zimbabwe og projektet heroppe har virkelig overgået alle mine forventning og er så fedt!!! Så min rygsæk bliver skam fyldt helt til randen😇 Det største indtryk er nok den livsglæde som alle har hernede selvom de er så fattige og hvordan de bare gør det bedste ud af det de har. Det er virkelig vildt og se og går virkelig at man som en privilligeret sætter mere pris på de små ting!!!

Lise Øvlisen Lions, Rhinos & Elephants

Hjem » Land » Zimbabwe » Lions » Rhinos & Elephants » Tilmelding Lions » Rhinos & Elephants

Magnus L bestilte Work & Travel New Zealand All Set. Noe for deg?!