Tilmelding Victoria Falls

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mitt navn er Linda og jeg er ansvarlig for Victoria Falls, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Som frivillig har du pause midt på dagen og fri søndage. Denne gang er det ikke svært at udfylde Victoria Falls. Jeg udforskede byen, var på det lokale marked, lå ved poolen i hvilelejren, så vandfaldet, tog på elefantridning, drak øl på Shoestrings (lokalt backpacker-sted), spiste middag på Boma, tog på safari, flod krydstogt og dagstur til Botswana, så de tre store – bare for at nævne nogle få. Der blev også arrangeret en tur til de lokale landsbyer for os frivillige. Der fik vi at se, hvordan folk bor i landsbyerne. Højdepunkterne var at smage den lokale ret sadza og se børnene i landsbyerne danse for os.

Victoria FallsOversat

Hjem » Land » Zimbabwe » Victoria Falls » Tilmelding Victoria Falls

Siste nyhed: Danske lægers vaccinationsservice