Tilmelding Kids & Lions

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mitt navn er Linda og jeg er ansvarlig for Kids & Lions, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Så er jeg kommet hjem efter en helt fantastisk måned i Antilopeparken. Jeg har ingen ord til at beskrive hvor skønt det har været:) Det har virkelig været en oplevelse for livet, jeg har nydt mig hver eneste dag. Jeg har virkelig oplevet mere på disse 4 uger, end jeg har gjort i hele mit liv. Vi har været involveret i så mange forskellige ting, ingen dag har været ens. Jeg har kunnet gøre ting, som jeg aldrig ville få mulighed for her hjemme!! selv at skovle møg klokken 06.30 om morgenen var helt i orden:) Dagene på børnehjem, skoler, lægeklinikker og hjemmebesøg hos fattige/syge har virkelig gjort et stærkt indtryk. Det får dig til at sætte mere pris på det, du har, og ikke mindst være taknemmelig for, at du var så heldig at blive født i Norge. Ikke mindst har jeg også lært så mange skønne mennesker at kende. Det var svært at sige farvel, da vi skulle afsted, men jeg håber, at jeg snart får mulighed for at vende tilbage.

Tone Kids & LionsOversat

Hjem » Land » Zimbabwe » Kids & Lions » Tilmelding Kids & Lions

Cecilie M bestilte Shark & Marine Conservation. Noe for deg?!