Tilmelding Lions, Rhinos & Elephants

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mitt navn er Linda og jeg er ansvarlig for Lions, Rhinos & Elephants, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Min tid på Løvecenter-projektet var absolut en af de bedste oplevelser i mit liv, og nogle gange føler jeg mig som en vandreløve i en faglitteratur. De tidlige morgener virkede heller ikke svære, når man blev vækket af løvernes brøl og vidste, at man kunne gå med løveungerne eller alternativt med elefanterne, mens solen malede himlen lyserød. Jeg fik en masse nye venner fra lokale mennesker, såvel som fra andre unge, der laver frivilligt arbejde. Jeg forlod mit hjerte i Zimbabwe, og jeg vender bestemt tilbage!

Pinja Lions, Rhinos & ElephantsOversat

Hjem » Land » Zimbabwe » Lions » Rhinos & Elephants » Tilmelding Lions » Rhinos & Elephants

Cecilie M bestilte Shark & Marine Conservation. Noe for deg?!