Tilmelding Lions, Rhinos & Elephants

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mitt navn er Linda og jeg er ansvarlig for Lions, Rhinos & Elephants, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Alt i alt har jeg haft en helt fantastisk tur. Jeg har mødt så mange vidunderlige mennesker, som jeg ville elske at se igen. På trods af at jeg har arbejdet for et projekt, har jeg aldrig været et sted, hvor jeg følte mig så fri. Du føler dig virkelig i live. Selvom man arbejder med det samme, er dagene så forskellige fra hinanden. Man oplever så meget nyt og spændende hele tiden! Jeg ved med mig selv, at det ikke bliver sidste gang, jeg kommer til at opleve Afrika, og jeg glæder mig meget til næste gang. Forhåbentlig bliver det allerede næste år på en længere rejse.

Marthe Lions, Rhinos & ElephantsOversat

Hjem » Land » Zimbabwe » Lions » Rhinos & Elephants » Tilmelding Lions » Rhinos & Elephants

Katrin L bestilte Ranch Homestay Canada. Noe for deg?!