Tilmelding Lions, Rhinos & Elephants

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mitt navn er Linda og jeg er ansvarlig for Lions, Rhinos & Elephants, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

De 4 uger, jeg tilbragte i Zimbabwe, var de bedste uger i hele mit liv, og jeg tror, det bliver svært at toppe dette. Jeg har mødt så søde og gode mennesker fra hele verden. De medarbejdere, der arbejdede på projektet, er de bedste mennesker, jeg har mødt. Jeg kom til at opleve nye ting hver dag og har gjort ting, jeg kun kunne drømme om. Gik med løver, red på en elefant, sov på hø midt i bushen, tog på hestesafari gennem bushen, så giraffer og zebraer og mødte så skønne børn og unge på skolerne og ved drop in centeret, vi besøgte. hver uge!!!!!! En simpelthen fantastisk tur!

Hanna Lions, Rhinos & ElephantsOversat

Hjem » Land » Zimbabwe » Lions » Rhinos & Elephants » Tilmelding Lions » Rhinos & Elephants

Katrin L bestilte Ranch Homestay Canada. Noe for deg?!