Tilmelding Wildlife Combo Cairns

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mit navn er Linda og jeg er ansvarlig for Wildlife Combo Cairns, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Efter at have arbejdet som frivillig på Kuranda Rainforestation, kan jeg med sikkerhed sige, at hvis du har selv den mindste interesse for det australske dyreliv, ville dette helt sikkert være en oplevelse for livet for dig. Hver dag er du omgivet af fantastiske dyr og kommer til at interagere med dem på en fantastisk og vidende måde. I dette program kommer du til at opleve, hvordan det er at være en ægte dyrepasser i Australien, mens du bruger hele dagen på at være tæt på dyrene🐍🦎🐨🦘

Catrine Olesen Wildlife Combo CairnsOversat

Hjem » Land » Australien » Wildlife Combo Cairns » Tilmelding Wildlife Combo Cairns

Siste nyhed: Kuffert vs. rygsæk