1. Volunteer Seychelles. 2. Diving buddies 3. Manta ray 4. Diving group 5. Whale shark 6. Group in sunset

Frivillig arbejde på Seychellerne - Marine conservation

Som frivillig på vores projekt på Seychellerne vil du tilbringe meget af din tid under havoverfladen! Mens du dykker, vil du indsamle data til lokale myndigheder om forskellige bevarelsesinitiativer, herunder forskning om koralrev og fisk.

Læs mere

Marine Conservation Seychellerne

Rejs til det krystalklare vand i Det Indiske Ocean og arbejd som frivillig på et havbevaringsprojekt blandt de smukke øer på Seychellerne. Her vil du bidrage til bevaringsforskning af et af verdens mest værdifulde økosystemer. Mens du dykker, vil du indsamle data til lokale myndigheder om forskellige bevarelsesinitiativer, herunder koralrev, fisk og hvirvelløse havdyr. En del af din tid vil også blive brugt på at øge børns viden på Seychellerne om vigtigheden af bevarelse. Partnerskaber som disse mellem organisationer og myndigheder fremhæver sammenhængen mellem sociale, miljømæssige spørgsmål og samfundsudvikling på øerne.

En stor del af din tid på projektet vil blive brugt på dykning, og du skal derfor være kvalificeret til mindst PADI Open Water eller tilsvarende, inden du deltager. For dem, der ikke allerede er kvalificeret, men ønsker at deltage, har vi en aftale med et lokalt dykkercenter, der kan hjælpe dig med at opnå kvalifikationen inden din planlagte startdato (det er et 4/5 dages kursus, der inkluderer overnatning). På projektet vil frivillige arbejde mod at opnå deres PADI Advanced Open Water og PADI Reef Ecosystem Diver (RESD) kvalifikationer.

Seychellerne er en tropisk øgruppe ud for Afrikas østkyst, bestående af over 100 øer. Øerne, der ligger nær midten af gruppen, er lavet af granit, og forskere mener, at de engang udgjorde en del af det indiske subkontinent. Granitøerne tiltrak koraller til deres lavvandede farvande, og de fleste af Seychellernes ydre øer er baseret på koraller eller sand. Øerne er kendt for deres biologiske mangfoldighed og er hjemsted for bogstaveligt talt tusindvis af land- og undervandsarter. Vandet i Det Indiske Ocean er en helligdom for koralforskningsindsatser, hvilket gør Seychellerne til et eftertragtet dykkerdestination.

Du vil bidrage til forskellige bevarelsesrelaterede undersøgelser med det formål at levere data til Seychelles Parks and Gardens Authority og lokale myndigheder om forskning på koralrev, fisk og hvirvelløse dyr og assistere med udviklingen af bevidsthed om miljøundervisning. Der kan også foretages oprydning af plastik både på landet omkring basen, nabostrande og ved vores dykkesteder.

Ingen PADI?

Vi har en særlig aftale med et lokalt dykkercenter, der vil være glade for at hjælpe dig med at få din PADI Open Water-certificering, inden du starter projektet. Kontakt os for mere information om dette.

Hurtige fakta om Marine Conservation Seychellerne
Alder18-50 år, så længe du er i god form
KvalifikationerPADI Open Water (mulighed for kursus inden start)
Længde2-12 uger
AnkomstFredag - egen overnatning i Beau Vallon
Antal deltagereMellem 15-20
Burde bestillesGerne 4 måneder før
StartdatoHver anden uge, lørdag - se start datoer
Frivilligt arbejdeMiljøbeskyttelseDykningHavets verdenArbejd med dyrSkildpadder
Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Projekt beskrivelse

Du vil bruge dine dage på at udforske nogle af verdens mest fantastiske, spændende og afsidesliggende naturområder og arbejde med bevarelse og beskyttelse af de omkringliggende økosystemer. I løbet af dit ophold vil du assistere lokale bevarelsespartnere og fagfolk ved at indsamle den nødvendige data for at træffe meningsfulde beslutninger om projekter, de har sat i gang. Du vil støtte bevarelsesteamet i mange forskellige aktiviteter, såsom overvågning af søgræsøkosystemer, observation af marine megafauna, ugentlige strandrydninger og indførsel af data fra strandpatruljer og ryddeaktioner i forskellige offentlige databaser.

Selvfølgelig vil du også få mere dykkeerfaring ved at gennemføre forskellige typer dyk, såsom dyk i dybt vand, undervandsnavigation, peak performance buoyancy, undervandsbiolog, natdykning, søgning og bjærgning, båddykning, med mere. Dem, der har fuldført deres intensive undersøgelses- og dykketræning, kan se frem til korte bådture til dykkerstederne. Afhængigt af vejrforholdene og ugens plan foregår dykning én eller to gange dagligt, fem dage om ugen. På andre dage vil du enten gennemføre undersøgelser af marin affald eller holde oplæg om vigtigheden af bevarelse blandt lokalsamfundet, alt efter projektets behov i den periode, du er der. Personalet vil også ofte afholde præsentationer og foredrag i løbet af ugen, med studietid inkluderet i den daglige timeplan.

Et par af hovedfokus punkterne for programmet er

En typisk dag

En typisk dag kan se sådan ud: Du starter dagen tidligt og frisk kl. 06:30, hvor du kan nyde en gåtur på stranden inden morgenmaden. Kl. 07:00 begynder du at hjælpe med at forberede morgenmaden, og kl. 07:30 starter dine daglige aktiviteter. Hvis det er tidligt i programmet, vil du fokusere på træning; ellers starter dit første dyk nu. Du nyder en frisk frokost kl. 12:00 og fortsætter med arbejdet indtil kl. 17:30, hvor du vender tilbage til basen for aftensmad. Efter aftensmaden har du fritid til socialt samvær og afslapning. Også i weekenderne er der masser af tid til at udforske mere af øen. Se mere information og tips om ting at lave i din fritid under start datoer.Send denne siden til mig som PDF

Start datoer

Du skal flyve til Seychellernes internationale lufthavn på Mahé Island, og vi anbefaler at ankomme fredag før programstart som altid er en lørdag, for at sikre, at du vænner dig til de nye omgivelser og er i tide til mødestedet næste dag. Lufthavnstransport er inkluderet, og du vil blive kørt til den indkvartering, du har booket i Beau Vallon (denne første nat er ikke inkluderet, men vi kan give dig nogle muligheder, hvis ikke du finder noget selv).

Lørdag vil du blive hentet kl. 11:00 for at køre til basen i Baie Ternay National Park (cirka 1 times kørsel), hvor du vil bo under dit ophold som frivillig. Stranden er meget tæt på basen, så frivillige går simpelthen ned til vandet til den ventende båd, som er tilgængelig for at tage dig ud til dykkerstederne.

Start dates in 2024

Fritid på projektet

Udover samarbejdet med lokalsamfund og arbejdet for at bevare Seychellernes unikke økosystemer, vil du også have masser af muligheder for at udforske det omkringliggende område eller rejse længere for at se, hvad andre dele af regionen har at byde på i weekenderne. Personalet på vores center er en fantastisk kilde til rådgivning og har nogle lokale forslag, men de vil også glæde sig over at give dig tips, der passer til dit program, når du er bosat.

Weekend Ture

Lokalt

Hvorfor Marine Conservation Seychellerne med GoXplore?

  • Arbejd med havbevaring i smukke Seychellerne - en unik mulighed!
  • Bidrage til igangværende bevaringsprojekter med bæredygtige resultater
  • Lær, hvordan du identificerer forskellige arter og udfører undersøgelser
  • Dyk ned i et af de mest værdifulde økosystemer i verden
  • Få din PADI Advanced Open Water og RESD Specialty-kvalifikation
  • Få venner for livet!
  • Tag en pause fra den digitale verden og genskab forbindelse til naturen
  • Få mere dykkererfaring ved at deltage i forskellige dykkeraktiviteter
  • Udforsk nogle af verdens mest betagende landskaber

Boligforhold

Basen i den maleriske Baie Ternay Marine National Park ligger kun 3 minutters gang fra stranden. Det er en fantastisk beliggenhed med et kæmpe udvalg af havliv, og da det er i et beskyttet og afsides område, kan det føles som om, du har din egen private strand. Der er cirka 30 minutters gang til den nærmeste landsby, hvor du finder forskellige butikker og restauranter.

Basen har to bygninger, hvoraf den ene har et køkken, spiseområde og udendørs siddepladser. Den anden (to-etagers) bygning består af de frivilliges soverum, udstyrsrum, personaleboliger, kontor og undervisningslokale. Frivillige bor i fælles sovesale (op til 10 personer) med begge køn, men badeværelserne er opdelt efter køn. Der er koldt rindende vand fra hanen, som er sikkert at drikke. Deltagerne deler basens opgaver, herunder madlavning, rengøring og andre pligter, herunder vedligeholdelse af både og dykkerudstyr. Der er køleskab til fælles madvarer.

Mad

De frivillige skiftes til at lave enkle, men nærende måltider. Der er altid vegetariske muligheder med valgfri fisk eller kød til rådighed hver uge. Morgenmad kan være grød eller lejlighedsvis pandekager eller morgenmadsprodukter; frokost og aftensmad kan inkludere pasta, linser og bønner, ris, frisk frugt, friske grøntsager osv. Vi beder dig huske på, at det kan være svært at imødekomme visse fødevareallergier eller diætkrav på grund af vores afsidige beliggenhed og begrænset adgang til specifikke varer. Kilder til protein for vegetarer/veganere inkluderer bønner, æg, linser og friske grøntsager. Du er velkommen til at medbringe dine egne kosttilskud (proteinpulver, chiafrø, næringsgær, vitaminer osv.), da disse kan være meget dyre og/eller svære at finde.

Vasketøj

Der er begrænsede vaskemuligheder på stedet med mulighed for at bruge basens vaskemaskine en gang om ugen. Medbring nedbrydeligt vaskemiddel og noget at hænge dine tøj op med (Der findes ingen tørretumbler).

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Visum

Danske statsborgere vil modtage et 90 dages turistvisum ved ankomst til Seychellerne, men der er nogle kriterier, du skal huske på:

Priser

Start dato i 2024 Pris
2 weeks 32200
4 weeks 41200
6 weeks 50500
8 weeks 58750
10 weeks 67700
12 weeks 76300

Bemærk, at prisen kan ændre sig, og priserne bestemmes af rejsedatoen, ikke datoen for booking.

Inkluderet i prisen:

Ikke inkluderet i prisen:

Dykker udstyr

Vi sender dig en komplet pakkeliste, inden du rejser, men du bør mindst have følgende: våddragt, maske og snorkel, svømmefødder, 2 rash vests, våddragtsstøvler, vandtæt ur eller dykkercomputer (dykkercomputer anbefales stærkt), dykkerkompass og dykkerplade.

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

FAQ

Hvorfor betale for at være frivillig?

Der vil være nogle udgifter vedrørende dit ophold, såsom transport, forplejning og indkvartering, planlægning, information osv. Derfor betaler du en programpris for at dække disse udgifter. Det, du betaler, inkluderer donationer til projektet og vores udgifter i Norge. En stor del af det, du betaler, går til vores lokale partnere og hjælper yderligere med at skabe arbejdspladser i de lande, hvor vi har programmer. I mange tilfælde er frivillige - med hensyn til arbejdskraft og penge - den eneste årsag til, at programmerne har mulighed for at fortsætte. De fleste af vores programmer drives af ildsjæle, der virkelig brænder for deres arbejde, størstedelen af tiden uden nogen offentlig finansiering. Når du arbejder som frivillig, får programmerne gratis arbejdskraft, hvilket hjælper dem med at fortsætte med at køre programmerne.

Skal jeg have forsikring?

Ja! Rejseforsikring er obligatorisk. GoXplore har en skræddersyet rejseforsikring , der dækker arbejde på frivillige projekter.

Hvordan er vejret?

Seychellerne har et ækvatorialt klima, hvilket betyder mellem 26-30 grader året rundt og varmt og solrigt.

Send denne siden til mig som PDF Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Sete programmer

← Se alle programmer du har kigget på

→ Luk liste

Ja tak, send mig mere information om disse programmer!

→ Luk liste

Hjem » Land » Seychellerne » Marine Conservation Seychellerne

Camilla H bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!